Elif: Η Ελίφ προσεύχεται να γίνει καλά η Γκόντζα!

Οι ανατροπες καλά κρατούν στο επεισόδιο της Ελίφ την Τρίτη στις 17:30

Στο δείπνο ο Σελίμ ενημερώνει την οικογένεια πως η Γκόντζα είναι σε κώμα. Στο κτήμα βρίσκεται και η Ασουμάν.

Ο Ουμίτ μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο και του ζητάει να κάνει τη δουλειά και θα πληρωθεί καλά. Στη συνέχεια έρχεται αντιμέτωπος με τον θυμωμένο Ερκούτ.  

Ο Ερκούτ απειλεί τον Ουμίτ και του λέει πως αν η Γκόντζα πάθει κακό θα το πληρώσει ακριβά και τον χτυπάει στο πρόσωπο. Όταν επιστρέφει σπίτι, ο Ουμίτ ενημερώνει την Αρζού για τη συνάντησή του με τον Ερκούτ.

Η Ελίφ βλέπει σημάδια στα χέρια του Χακί και τον ρωτάει τι του συνέβη. Εκείνος δεν θέλει να μιλήσει και της λέει πως απλά έπεσε.  

Οι δουλειές του Βεϊσέλ δεν πάνε καλά και η οικονομική του κατάσταση είναι άσχημη. Ο Μουράτ αρπάζει την ευκαιρία και του λέει πως τώρα και να ήθελε δεν θα μπορούσε να παντρευτεί. Ο Βεϊσέλ όμως θεωρεί πως ο γάμος του Μουράτ με την Αϊλά θα ήταν μια λύση στο οικονομικό τους πρόβλημα.  

Η Αρζού τηλεφωνεί στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως η Γκόντζα πέθανε. Ζητάει από τον Ουμίτ να τακτοποιήσει και το θέμα του Γιουσούφ. Δύο άντρες επιτίθενται στον Γιουσούφ μέσα στο βιβλιοπωλείο του. Η Μελέκ, που βλέπει τη σκηνή, βοηθάει τον Γιουσούφ να τους ακινητοποιήσει και να τους δέσει. Ο Γιουσούφ τους ρωτάει ποιος τους έστειλε.

Η Μελέκ πιστεύει ποιος ξέρει την απάντηση και πηγαίνει στο εργαστήριο ραπτικής και κατηγορεί τον Τζεβαχίρ. Ο Τζεβαχίρ αρνείται κάθε σχέση με το περιστατικό.  

Η Αρζού και ο Ουμίτ περιμένουν με ανυπομονησία το τηλεφώνημα από τους δύο επαγγελματίες, που προσέλαβε ο Ουμίτ για να επιτεθούν στον Γιουσούφ. Όταν δεν τηλεφωνούν, ο Ουμίτ αρχίζει να αμφιβάλλει αν κατάφεραν να κάνουν τη δουλειά, που τους ανέθεσε.  

Η Αρζού δέχεται ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο και την ενημερώνουν πως τελικά η Γκόντζα είναι ζωντανή και πως έγινε λάθος. Η Αρζού γίνεται έξαλλη. Ο Ουμίτ της ζητάει να ηρεμήσει καθώς υπάρχει ακόμα πιθανότητα η Γκόντζα να μην καταφέρει να ζήσει.  Η Αρζού έχει ένα σχέδιο.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top