MasterChef 4: Οι δηλώσεις των κριτών, οι παίκτες και οι νέες δοκιμασίες!

Στις 21:00 η μεγάλη πρεμιέρα του μαγειρικού διαγωνισμού

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του MasterChef 4. Ο τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει στο Star ανανεωμένος και έτοιμος να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα του MasterChef 4

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, το πρωί της Δευτέρας κάθισαν απέναντι από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και μίλησαν για τους επίδοξους σεφ και όλα όσα έγιναν στις οντισιόν.

Μπορεί το άγχος των παικτών να έχει «χτυπήσει» κόκκινο, αλλά από την άλλη πλευρά οι κριτές δηλώνουν απαλλαγμένοι από το στρες, αφού είναι σίγουροι για τους διαγωνιζόμενους που κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη ποδιά.

O Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει: Τι έγινε στο trailer του MasterChef 4

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε πως φέτος το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο, αλλά υπήρχαν και κάποιοι που ήταν «αδιάβαστοι» τηλεοπτικά. «Πολλοί υποψήφιοι είχαν δει το MasterChef τις προηγούμενες σεζόν, αλλά δε γνώριζαν καλά τις δοκιμασίες».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε ότι γι’ αυτούς σημαντικό είναι να χαλαρώνουν τους παίκτες κάτι που το έχουν καταφέρει και έτσι δε φοβούνται την κριτική τους όταν έρχεται η στιγμή να δοκιμάσουν κάποιο πιάτο.

Αυτό που έκανε εντύπωση στους καταξιωμένους σεφ είναι το γεγονός ότι είδαν πολλές και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, όπως σημείωσε ο Πάνος Ιωαννίδης και βρήκε σύμφωνο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος δήλωσε πως αδυνατεί να προβλέψει την τελική τριάδα του διαγωνισμού.

Σε ότι αφορά τις δοκιμασίες δεν παρέλειψαν να πουν ότι θα υπάρξουν και νέα στοιχεία που θα μας εκπλήξουν. Κλείνοντας, πρόσθεσαν πως όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα δουν το πρώτο επεισόδιο παρέα με τους ανθρώπους της παραγωγής στο πλατό του MasterChef.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top