Elif: Η Αρζού αρνείται να δεχθεί το γεγονός ότι εκείνη ξεκίνησε τη φωτιά

Νέο επεισόδιο της τουρκικής σειράς την Παρασκευή στις 17.30

Η Αρζού και η Γκόντζα τσακώνονται. Η Γκόντζα της ζητάει να υπογράψει το έγγραφο, που έχει ετοιμάσει αλλά η Αρζού αρνείται.  Η Αρζού της λέει πως ήταν έγκλειστη τη μέρα, που ξεκίνησε η φωτιά. Η Γκόντζα της απαντάει πως το έσκασε εκείνη τη μέρα από το άσυλο για να βάλει τη φωτιά. Η Γκόντζα δίνει περιθώριο στην Αρζού μέχρι το βράδυ για να υπογράψει.

Αν δεν υπογράψει θα δείξει τα στοιχεία, που έχει στη διάθεσή της στην οικογένεια Εμίρογλου.  Ο Γιουσούφ λέει όλα όσα ξέρει στον Σελίμ. Του λέει πως ο Ουμίτ και η Αρζού προσπαθούν  να τον κοροϊδέψουν.  Ο Σελίμ γίνεται έξαλλος και θέλει ο Ουμίτ να πληρώσει αλλά ο Γιουσούφ τον ηρεμεί. Του λέει πως πρέπει να περιμένουν τη σωστή στιγμή για να επιτεθούν αλλά χρειάζεται υπομονή.  Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στην Αρζού γιατί το έγγραφο σχετικά με τη φωτιά είναι επικίνδυνο και για τους δύο.  Όταν συναντιούνται η Αρζού αρνείται να δεχθεί το γεγονός ότι εκείνη ξεκίνησε τη φωτιά. Δεν θυμάται τη στιγμή που έριχνε βενζίνη.

Ο Ερκούτ προσπαθεί να της θυμίσει τα γεγονότα αλλά μάταια. Η Αρζού γίνεται έξαλλη και λέει πως δεν πρόκειται να υπογράψει τίποτα. Ο Ερκούτ ξέρει πως αυτό μπορεί να τους καταστρέψει και τους δύο και προσπαθεί να το εμποδίσει αλλά η Αρζού δεν τον ακούει.  Η Αλιγιέ, η Μελέκ, η Ελίφ και η Ιντζί πηγαίνουν στον τάφο της Τουγτσέ.

Έχει περάσει ένας χρόνος πια από το θάνατό της. Η Αρζού πηγαίνει και εκείνη στον τάφο της κόρης της αλλά βλέπει εκεί την οικογένεια Εμίρογλου. Αρχικά κρύβεται πίσω από ένα δέντρο αλλά στη συνέχεια έρχεται αντιμέτωπη μαζί τους. Η Αρζού τους κατηγορεί για όλα όσα συνέβησαν και φεύγει. Ο Σελίμ συναντάει τον Ουμίτ αλλά δεν αποκαλύπτει πως γνωρίζει την αλήθεια. Ο Ουμίτ επιστρέφει σπίτι του και καταλαβαίνει πως κάποιος το παραβίασε. Πιστεύει πως η Γκόντζα έχει κάποια σχέση και πως σχεδιάζει κάτι μεγάλο εναντίον του και εναντίον της Αρζού.  Ο Ουμίτ αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την Γκόντζα…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top