Σπυριδούλα-MasterChef: «Μου έγιναν δύο προτάσεις για γυμνή φωτογράφηση!»

«Έχω τεράστιο έρωτα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο!»

Ήταν σίγουρα η πιο πολυσυζητημενη παίκτρια του περσινού MasterChef, όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες αλλά και για τα όσα έλεγε στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο λόγος για τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη από το MasterChef που με τον συμπαίκτη της Πάνο Τόγια βρέθηκαν στην κουζίνα του «Πρωινού» την Πέμπτη, με τη Φαίη Σκορδά να ρωτάει να μάθει τα νέα τους λίγο πριν τη συνταγή που θα έφτιαχναν.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Δεν έχει χωρίσει αλλά διατηρεί σχέση εξ αποστάσεως

«Εδώ μου φαίνεσαι πολύ γλυκιά, το κάνεις ψέματα;», ρώτησε με απορία η Φαίη την Σπυριδούλα. Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του εξήγησε για τα όσα γίνονταν στο παιχνίδι: «Ήταν υπερβολικό κι αυτό που έβγαινε και εγώ πάρα πολλές φορές. Ο εγκλεισμός, η πίεση, είμαι και νευρική από μόνη μου είμαι και γλωσσού γενικότερα… Ήταν ένας διαγωνισμός, δεν μπήκα για να κάνω φίλους, μπήκα για να νικήσω και το είπα από την πρώτη στιγμή».

Η Σπυριδούλα και ο Πάνος έχουν γίνει μαγειρικό δίδυμο /Φωτογραφια Instagram

«Δε με νοιάζει να μιλήσω με την Άλκηστη. Επιλεκτικά μιλάω με κάποια παιδιά που θέλω να έχω στη ζωή μου», είπε για την πρώην συμπαίκτριά της.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Αγνώριστη με το νέο της κούρεμα!

Κάποια στιγμή η Σπυριδούλα θυμήθηκε τα όσα είχε δηλώσει πέρυσι η Φαίη στον «αέρα»: «Το είπες αυτό κι εσύ Φαίη μου πέρυσι ότι εύχομαι να μην πετύχω την Σπυριδούλα σε κάποιο εστιατόριο, θα με δηλητηριάσει σίγουρα με αυτά που έχω πει», με τους παρευρισκόμενους να γελάνε.

Η νεαρή σεφ δήλωσε ότι έχει τον μέντορά της Λεωνίδα Κουτσόπουλο στην καρδιά της, αλλά κι ότι ο πολυσυζητημένος της γάμος θα γίνει!

Μάλιστα, κλείνοντας αποκάλυψε ότι μετά το παιχνίδι δύο περιοδικά της ζήτησαν να κάνει γυμνή φωτογράφηση, αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top