Πούμπουρας: Τέλος η εκπομπή του! Ποιοι stars δε «σήκωσαν» τις φάρσες του!

«Δε θα επέλεγα ποτέ τη Σίσσυ ή την Καινούργιου για φάρσα»

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης, ήταν ο Σάββας Πούμπουρας. Ο παρουσιαστής μίλησε για το «Best Friend’s Fear», που παρουσιάζει, αποκαλύπτοντας όσα συμβαίνουν στα backstage, ενώ απάντησε και σε αυτούς που αντέδρασαν έντονα όταν είδαν τις φάρσες του.

«Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις. Δε χρειάζεται να δώσουμε εξηγήσεις σε κανέναν για το πρότζεκτ. Θέλω απλά να απαντήσω ερωτήματα που έχει ο κόσμος. Καταλαβαίνω πως καμία φορά στις εκπομπές είναι παιχνίδι, ο κακός και ο καλός μπάτσος. Επειδή πολύς κόσμος λέει ‘’αντιγραφή’’. Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Επιλέγω ανθρώπους που σηκώνουν και τη φάρσα. Αντέδρασε η Σίσσυ Χρηστίδου. Δε θα έκανα ποτέ φάρσα στη Σίσσυ γιατί θα ‘’καίγαμε’’ ένα γύρισμα. 

Υπήρξαn πολλές στιγμές που φοβήθηκα. Στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα βγαίνει ο φόβος αλλά μετά είναι η αδρεναλίνη και το πώς θα το διαχειριστείς. Στην παραγωγή υπάρχει γιατρός και ασφάλεια. Υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι ξεφύγανε. Υπήρξε άνθρωπος που δεν θέλει να παίξει η φάρσα του και δεν θα παίξει.

Πέρασε από το μυαλό μου η Κατερίνα Καινούργιου για φάρσα, αλλά είναι πολύ προστατευμένη από το περιβάλλον της. Πέρασε και η Φαίη Σκορδά. Θα βγουν 12 επεισόδια και τέλος», τόνισε ο Σάββας Πούμπουρας.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top