Elif: Η Ασουμάν θέλει να μάθει για ποιο λόγο ο Ερκούτ κλείδωσε την Γκόντζα

Ακόμα ένα ανατρεπτικό επεισόδιο της Ελίφ την Πέμπτη στις 17:30 στο STAR

Βλέποντας τις φωτογραφίες του Γιουσούφ με την Αρζού, η Μελέκ θέλει να έρθει αντιμέτωπη με τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ από την άλλη προσπαθεί να βρει τρόπο να δείξει στη Μελέκ το αληθινό πρόσωπο του Ουμίτ.  Ο Σελίμ λέει στην οικογένειά του πως είδε την Πελίν σε μια επαγγελματική συνάντηση και πως έδειχνε πολύ διαφορετική, όχι σαν το κοριτσάκι, που ήταν. Η Μελέκ δείχνει στον Σελίμ τις φωτογραφίες του Γιουσούφ με την Αρζού και εκείνος είναι αποφασισμένος να τον κάνει να πληρώσει. 

Η Γκόντζα εξακολουθεί να είναι κλειδωμένη στο δωμάτιο, κρατώντας το έγγραφο, που αποτελεί απόδειξη για τη φωτιά, που προκάλεσε το θάνατο της Τουγτσέ.  Ο Ερκούτ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα και φεύγει. Ζητάει από την Ασουμάν να μείνει μακριά από το δωμάτιο, που βρίσκεται η Γκόντζα.  Όταν ο Ερκούτ φεύγει, η Γκόντζα ικετεύει την Ασουμάν να της ανοίξει την πόρτα αλλά εκείνη δεν το κάνει.  Η Ασουμάν θέλει να μάθει για ποιο λόγο ο Ερκούτ την κλείδωσε. Η Γκόντζα της απαντάει πως αν της ανοίξει την πόρτα, τότε θα της πει τον λόγο. Η Ασουμάν το σκέφτεται και αποφασίζει να ανοίξει την πόρτα. Μόλις η Γκόντζα βγαίνει από το δωμάτιο καλεί την Αρζού να έρθει να υπογράψουν τα χαρτιά. Η Αρζού πηγαίνει στην εταιρία αλλά η Γκόντζα έχει άλλα σχέδια. 

Έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό έγγραφο, που αν το υπογράψει η Αρζού παραιτείται από κάθε δικαίωμα από την περιουσία του πατέρα της.  Όταν το ακούει η Αρζού βάζει τα γέλια αλλά όταν η Γκόντζα της δείχνει το χαρτί με την αναφορά για τη φωτιά, η Αρζού αλλάζει διάθεση.  Ενώ ο Ουμίτ και η Αρζού έχουν βγει για δείπνο, ο Γιουσούφ μπαίνει στο σπίτι τους  και βρίσκει τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Ουμίτ καταστρέφει την οικογένεια Εμίρογλου. 

Ενώ ψάχνει, ο Ουμίτ και η Αρζού επιστρέφουν.  Ο Γιουσούφ κρύβεται και το σκάει. Στη συνέχεια παραδίδει όλα τα έγγραφα στον φίλο του δικηγόρο. Η Αρζού λέει στον Ουμίτ πως πρέπει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της οικογένειας Εμίρογλου. Ο Ουμίτ καλεί τον Σελίμ και του λέει πως επέστρεψε στην πόλη και πως η κατάσταση της μητέρας του βελτιώθηκε.  Ο Σελίμ θέλει να τον συναντήσει αλλά πρώτα πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ. Του δείχνει τις φωτογραφίες και ζητάει εξηγήσεις.  Ο Γιουσούφ του δείχνει τα έγγραφα και τα πλαστά διαβατήρια, που έκλεψε από το σπίτι του Ουμίτ. Τώρα ο Σελίμ αποφασίζει να ακούει τι έχει να του πει ο Γιουσούφ για πρώτη φορά….

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top