O Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει: Τι έγινε στο trailer του MasterChef 4

Ο διαγωνισμός μαγειρικής κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 21:00

Αντίστροφα για την πρεμιέρα του MasterChef4 έχουμε αρχίσει να μετράμε και ο ένας εκ των κριτών ο Πάνος Ιωαννίδης θέλησε να δώσει μία γεύση για το τι συνέβη στα backstage του εντυπωσιακού trailer.

Oι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι μέσα στο αυτοκίνητο, έχουν λιγούρες και επιθυμούν να φάνε «γκουρμέ-βρώμικο».

Ο Πάνος Ιωαννίδης δημοσίευσε βίντεο από τα παρασκήνια στο Instagram που δείχνουν την πραγματική ιστορία.


Και φέτος, οι κριτές θα επιλέξουν τους καλύτερους υποψήφιους και θα τους καθοδηγήσουν ώστε ένας από αυτούς να αναδειχθεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του, αλλά τον εαυτό του και τις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!
Και αυτή τη σεζόν, ιδιαίτερο ρόλο στο MasterChef 4, θα έχει ο Γιάννης Αποστολάκης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ε ναι λοιπόν ,,ξεκινάμε και ο χαβαλές μεταξύ μας συνεχίζεται !!!#masterchefgr #starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Ioannidis (@ioannidispanos) στις

 

Reward Day

Μετά την ομαδική δοκιμασία του MasterChef, τα μέλη της νικήτριας ομάδας επιβραβεύονται με μια εξόρμηση σε ξεχωριστούς χώρους εστίασης παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη.

O Γιάννης, ως chef αλλά και ως παλιός συμμετέχων του διαγωνισμού, είναι ο άνθρωπος-μέντορας που επισκέπτεται μαζί με τους νικητές της ομαδικής δοκιμασίας, ιδιαίτερους χώρους εστίασης και κρυμμένα μέρη γαστριμαργικού ενδιαφέροντος (bar restaurants, high-end εστιατόρια, σύγχρονες καντίνες, μεζεδοπωλεία ή παραδοσιακές ταβέρνες).

Μέσω αυτής τα διαδικασίας, οι διαγωνιζόμενοι απολαμβάνουν μια μέρα χαλάρωσης καθώς βγαίνουν έξω από το στενό πλαίσιο του διαγωνισμού, γνωρίζουν chef, παρατηρούν λεπτομέρειες που αφορούν τη συνολική εμπειρία του φαγητού (décor, service, plating, food styling) και παίρνουν την απαραίτητη έμπνευση, για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top