Καζαριάν: Η σχέση της με τον Ίαν Στρατή και το φιλί στα μπουζούκια!

Τι είπε η περσινή νικήτρια του GNTM

Η Ειρήνη Καζαριάν ήταν η νικήτρια του πρώτου κύκλου του Greece’s Next Top Model. 

Το νεαρό μοντέλο πήγε στην εκπομπή «The 2night show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή της, το μόντελινγκ, την υποκριτική αλλά και για τις σχέσεις!

Ο Σκουλός για τη βραδιά του τελικού του GNTM: «Όταν ακούς στο αυτί σου...»

«Τώρα θέλω να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Αν ασχοληθώ με την υποκριτική, δε θα μπορώ να δίνω όλη μου την ενέργεια. Δεν ήθελα να απαντήσω στα σχόλια που άκουσα για το θέατρο. Μικρή είμαι, γιατί να μην το δοκιμάσω;

Μετά το GNTM φοβάμαι λίγο τους δημοσιογράφους. Δε θέλουν να μάθουν τα θετικά για μένα, πάντα πάνε προς το αρνητικό», είπε η Ειρήνη Καζαριάν.

«Δεν το περίμενα όλο αυτό που έγινε γύρω από το όνομά μου, αλλά δε με αγγίζει. Ακούω μόνο τις θετικές κριτικές» είπε και συνέχισε: «Δε θα στενοχωρηθώ ή θα κλάψω με τα αρνητικά σχόλια. Απλά πληγώνουν τους ανθρώπους που αγαπάω».

Σε ό,τι αφορά τη σχέση της με το άλλο φύλο, η Ειρήνη Καζαριάν άφησε να εννοηθεί ότι είναι… σκληρή ενώ σχολίασε ότι δεν έχει κλάψει για άντρα εφόσον είναι μόλις 22 ετών. Επίσης τόνισε: «Δεν έχω κλάψει στην αγκαλιά κάποιου άλλου εκτός από της μητέρας μου».

«Είναι σε σχέση με τον Ίαν Στρατή;»

Μάλιστα, πριν δώσει τη συνέντευξη στον παρουσιαστή πέρασε και από τις «Μύγες»! Φυσικά εκεί τη ρώτησαν για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Ίαν Στρατή και το φιλί που της είχε δώσει σε νυχτερινό κέντρο. Εκείνη γέλασε και είπε ότι είναι μόνο φίλοι. «Το φιλί μου το έδωσε επειδή του έκανα ένα κοπλιμέντο του ανθρώπου! Παιδιά δε με φίλησε και στο στόμα, εντάξει!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top