Elif: Ο Σελίμ βλέπει τη Ζεϊνέπ και το αφεντικό της σε εστιατόριο όταν...

Νέο επεισόδιο την Πέμπτη στις 17:30 με περισσότερες ανατροπές!

Ο Σελίμ λέει στην οικογένειά του πως η εταιρία Ντορουκλάρ ανήκει στην Γκόντζα αλλά πριν άνηκε στον Σερντάρ. Τώρα όλοι καταλαβαίνουν πως ο Σερντάρ προσπαθούσε να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της κόρης του. Το θεωρούν αδιανόητο αφού η Τουγτσέ ήταν για εκείνους μέλος της οικογένειάς τους.

Η Ζεϊνέπ ντύνεται πολύ καλά για τη δουλειά της. Αυτό από τη μια αρέσει στον Σελίμ αλλά από την άλλη τον γεμίζει υποψίες.

Η εφεύρεση της Ελίφ και του Ταϊλάν κερδίζει στον διαγωνισμό.

Η Αϊλά κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει την καρδιά του Μουράτ. Ο Μουράτ δεν μπορεί να την αποφύγει. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι είναι με το μέρος της Αϊλά και προσπαθούν να τον πείσουν πως η κοπέλα θα είναι μια τέλεια σύζυγος για εκείνον.  

Η Ζεϊνέπ και το αφεντικό της είναι στο εστιατόριο για το επαγγελματικό γεύμα. Το αφεντικό της λέει πως η συνάντηση με τους εκπροσώπους της άλλης εταιρίας ακυρώθηκε. Παραγγέλνει φαγητό αλλά η Ζεϊνέπ θέλει να φύγει. Το αφεντικό της επιμένει να μείνει.  Εκείνη τη στιγμή ο Σελίμ περνάει από το εστιατόριο και τους βλέπει.

Το αφεντικό της Ζεϊνέπ της κρατάει το χέρι και της λέει πως τον τελευταίο καιρό δείχνει θλιμμένη. Βλέποντας το αυτό ο Σελίμ γίνεται έξαλλος. Μπαίνει στο εστιατόριο και κάνει σκηνή. Αρπάζει από το χέρι τη Ζεϊνέπ και επιστρέφουν σπίτι.

Ο Σελίμ μιλάει άσχημα στη Ζεϊνέπ και στη συνέχεια φεύγει από το σπίτι. Όταν ηρεμεί, επιστρέφει αλλά δεν βρίσκει πουθενά τη Ζεϊνέπ. Βρίσκει όμως ένα γράμμα της Ζεϊνέπ στο οποίο του λέει πως νιώθει άσχημα επειδή δεν την εμπιστεύεται και για αυτό φεύγει. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα της.

Η Μελέκ παραμένει στο εργαστήριο και δουλεύει ενώ έχουν φύγει όλα τα κορίτσια. Ξεχνάει ανοιχτό τον φούρνο και το αέριο αρχίζει να την επηρεάζει. Το πόδι της πονάει ακόμα και περπατάει με δυσκολία.

Ο Γιουσούφ βλέπει τα φώτα στο εργαστήριο ανοιχτά.  Ξέρει πως η Μελέκ είναι εκεί και πηγαίνει να ελέγξει αν είναι καλά.  Λίγο πριν η Μελέκ χάσει τις αισθήσεις της, ο Γιουσούφ τη σώζει. Ενώ βρίσκονται στην κουζίνα, έρχεται ο Τζεβαχίρ στο εργαστήριο.

Ο Τζεβαχίρ δεν αντιλαμβάνεται την παρουσία τους και πιστεύει πως οι εργάτριες ξέχασαν ανοιχτή την πόρτα. Κλείνει τα φώτα και κλειδώνει. Τώρα, ο Γιουσούφ και η Μελέκ έχουν παγιδευτεί.

Ο Γιουσούφ ανησυχεί για την υγεία της Μελέκ. Προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα αλλά δεν τα καταφέρνει.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top