Μπεκατώρου: Η απάντηση για την απουσία της Ντενίση από το YFSF!

Πώς σχολίασε τη συμμετοχή του Γεωργούλη στο show;

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του «Your Face Sounds Familiar», το οποίο επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις αρχές Φεβρουαρίου.

YFSF: Δέκα παίκτες και ένα νέο πρόσωπο στην κριτική επιτροπή

Θα υπάρξουν αλλαγές στην κριτική επιτροπή, αφού φέτος θα δούμε τον Αλέξη Γεωργούλη, τον Δημήτρη Σταρόβα, τον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά όχι τη Μιμή Ντενίση. Στη θέση της θα δούμε τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Η παρουσιάστρια του show μεταμφιέσεων, Μαρία Μπεκατώρου ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους γι’ αυτή την αλλαγή δίνοντας την εξής απάντηση: «Δυστυχώς η Μιμή Ντενίση δεν μπορεί να είναι γιατί το κανάλι αποφάσισε να παραμείνει ίδια μέρα εγγραφής, η Τετάρτη. Με στεναχωρεί γιατί πέρασα φανταστικά μαζί της και γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο. Θα είναι μαζί μας η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που την έχω γνωρίσει λίγο αλλά μου αρέσει πολύ».

Αντιδράσεις και στον ΣΥΡΙΖΑ για τον… κριτή τηλεπαιχνιδιού Γεωργούλη

Στη συνέχεια της ζητήθηκε να σχολιάσει και τον ντόρο που έχει ξεσπάσει με τον Αλέξη Γεωργούλη και την απόφασή του να είναι στο «Your Face Sounds Familiar», παρά το γεγονός ό,τι είναι ευρωβουλευτής. «Γιατί έπεσαν να φάνε τον Αλέξη Γεωργούλη θα τον ρωτήσετε και θα σας απαντήσει κάποια στιγμή», είπε η Μαρία Μπεκατώρου.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top