Αναβολή για την πρεμιέρα του «Just the 2 of us»

Τα ηχηρά ονόματα που είπαν «όχι» στην κριτική επιτροπή

Μπορεί να είχε ακουστεί ό,τι το «Just the 2 of us» θα έκανε πρεμιέρα στα μέσα με τέλη Ιανουαρίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και όσα είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η πρεμιέρα μεταφέρεται για τα μέσα Φεβρουαρίου μέσα από τη συχνότητα του Open με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Κάτι τέτοιο συνέβη επειδή αλλά τρία ηχηρά ονόματα της showbiz είπαν «όχι» στην κριτική επιτροπή του show. Ποιοι είναι οι διάσημοι που έδωσαν αρνητική απάντηση; Η Άννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Καρράς.

Κλείνοντας ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε ότι οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν βολιδοσκοπήσει για την κριτική επιτροπή τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος ήταν θετικός, αλλά τώρα απομένουν οι λεπτομέρειες στις οποίες τις περισσότερες φορές κρίνονται όλα.

Just the 2 of Us: Με Άντζελα αλλά χωρίς Βίσση η κριτική επιτροπή

Να αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι  στην κριτική επιτροπή  θα βρίσκεται η Άντζελα Δημητρίου, ενώ στο show θα πάρουν μέρος η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής  Παύλου, αλλά και η Άννα Μαρία Βέλλη με τον Άρη Μακρή.

Ζευγάρι στη ζωή θα είναι μαζί και στο «Just the 2 of us» - Ποιο είναι;


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top