Μπράτης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν απάντησε στο μήνυμα της Άννας Μαρίας

Ο αγαπημένος κριτής του GNTM μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου»

Για τη σχέση του με την Άννα Μαρία Ηλιάδου, τη μία εκ των δύο νικητριών του φετινού GNΤΜ, αλλά και για τη ζωή του μίλησε ο Άγγελος Μπράτης!

Το νεαρό μοντέλο πριν από λίγες μέρες είχε δηλώσει με παράπονο στις κάμερες ότι είχε στείλει μήνυμα στον σχεδιαστή για «Καλή Χρονιά» και εκείνος δεν της είχε απαντήσει.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου στην πασαρέλα κι ο σύντροφός της στο κοινό

Ο ίδιος εξήγησε τον λόγο στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου ήταν καλεσμένος το πρωί.

«Μου το έστειλε χθες ένα φίλος και μπήκα στο Instagram και βρήκα το μήνυμα και της απάντησα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι στις διακοπές μου, δεν το έχω το τηλέφωνο μου μαζί, ήταν κλειστό για μέρες. Δεν ασχολήθηκα καθόλου και γενικά δεν είμαι κάποιος που όλη μέρα είμαι μπροστά από ένα κινητό και κοιτάει τι έγινε, πόσα like πήρε, πόσα μηνύματα πήρε. Όποιος με θέλει με παίρνει τηλέφωνο», δήλωσε ο κριτής του GNTM.

Μάλιστα, ο Άγγελος Μπράτης είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο μοντέλο και τη χαρακτήριζε σαν «Bratis’ girl».

Το δύσκολο παρελθόν και η καριέρα στο εξωτερικό

Ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του GNTM μίλησε, ακόμα και για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε στα επαγγελματικά του ανοίγματα του στο εξωτερικό.

Όλοι οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές το περνάμε και οι περισσότεροι έχουν χρεοκοπήσει πάνω από μια φορά για να τα καταφέρουν. Αυτό που βλέπουν οι άλλοι σαν επιτυχημένη πορεία, δεν είναι ακριβώς έτσι. Σε κάθε δουλειά και κάθε ελεύθερο επαγγελματία, καλλιτέχνη νομίζω πως συμβαίνει αυτό και λογικό είναι

«Ήμουν στο calendar του fashion week του Μιλάνου, το οποίο κόστισε πάρα πολλά χρήματα και είχα το καλύτερο Pr office του Μιλάνου. Σε όλα αυτά προσπαθούσα να ανταπεξέλθω μόνος μου. Κάποια στιγμή αυτό φτάνει σε ένα τέλμα. Αν δεν έχεις εξωτερικούς παράγοντες, να δουλεύεις για άλλα brands και να κάνεις συνεργασίες, δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Η αλήθεια είναι ότι εγώ, όμως, 20 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Αυτό είναι ήδη επιτυχία» πρόσθεσε ο κριτής του GNTM.

Δε θα ξεχάσει τα λόγια που του είχε πει κάποτε ένας φίλος του: «Μια φορά ήμουν σε ένα ταξί με φίλο μου που κάνει Pr στο Παρίσι και τον ρωτάω πότε θα τα καταφέρω. Πότε θα πετύχω. Γυρνάει και μου λέει, “Άγγελε κάνεις αυτή τη δουλειά δέκα χρόνια, οι περισσότεροι που το κάνουν αντέχουν δύο και τρία χρόνια το πολύ. Μετά κλείνουν τις επιχειρήσεις τους”. Δεν εμφανίζονται ποτέ ξανά”».

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top