Βίκυ Καγιά: «Φέτος θα έχουμε και άνδρες στο Shopping Star»

Φανατική τηλεθεάτρια του Shopping Star η Μπιάνκα - Τι λέει στη μαμά της;

Το Shopping Star εδώ και τέσσερα χρόνια έχει γίνει η λατρεμένη καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών του Star!

Η Βίκυ Καγιά δηλώνει υπερήφανη που το απόλυτο παιχνίδι μόδας συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του και μιλά για το «μυστικό» της επιτυχίας του που δεν είναι άλλο από την ομαδική δουλειά, αλλά και η αγάπη για το συγκεκριμένο project.

To «Shopping Star» επέστρεψε ανανεωμένο το 2020, αφού σύμφωνα με τη fashion expert θα δούμε υπέροχες προσωπικότητες, κάποια γυρίσματα θα γίνουν στην επαρχία, διαφορετικά concept όπως και ζευγάρια.

Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ μιας και θα δούμε και άντρες. «Υπάρχουν άντρες που έχουν πολύ έντονη γνώμη στην εμφάνιση της γυναίκας τους», είπε η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και την Τζώρτζια Γεωργίου.

Η μικρή Μπιάνκα και τα σχόλια που κάνει στη μαμά της

Το «μικρόβιο» της μόδας φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στην κόρη της Βίκυς Καγιά, Μπιάνκα. Η μικρή έχει φορέσει όλα της τα ρούχα και τα κοσμήματα και τα έχει σετάρει μια χαρά.

Βίκυ Καγιά: Η μοναχοκόρη της μεγάλωσε πολύ!

«Μια φορά είχε πάρει και τον αδερφό της τον Κάρολο και τον είχε ντύσει, του είχε φορέσει κορώνα και ό, τι μπορείς να φανταστείς» ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απορήσει με τα σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς στις παίκτριες με αποτέλεσμα να της λέει: «Μαμά γιατί είπες έτσι σε αυτή την κυρία; Αυτό που φοράει δεν είναι καθόλου ωραίο, εγώ δε θα το αγοράσω».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top