GNTM: «Θα κρατάω το χέρι του κ. Σκουλού στο αεροπλάνο γιατί φοβάται»

Ποια του έχει αδυναμία;

Ακόμα μία αποχώρηση -σοκ είχαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM. Πλέον, όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια και έτσι, η Άννα ήταν εκείνη, που σύμφωνα με τους κριτές, έπρεπε να φύγει από τον διαγωνισμό.

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας μετά την αποχώρησή της

Αμέσως μετά την αποχώρησή της, οι υπόλοιπες πέντε διαγωνιζόμενες, μίλησαν στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» για τα συναισθήματά τους που έφυγε η Άννα, για το ότι είναι πλέον μόνο πέντε και το τέλος πλησιάζει και φυσικά, για το ταξίδι στο Μιλάνο!

«Το ‘’επιτέλους’’ το είπα σίγουρα, αλλά το πάρτι το κρατάω να το κάνω όταν αποχωρήσει η Κάτια!», είπε αρχικά η Μαρία, ενώ η Κάτια, που έφυγε και η τελευταία της φίλη απ’ το GNTM, ανέφερε ότι η Άννα είναι χάλια ψυχολογικά και απομονώνεται όταν νιώθει έτσι.

Στις top 5 λοιπόν…

Η Μαρία δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού και θα πάει μάλιστα, ταξίδι στο Μιλάνο ως μοντέλο. Παρομοίως και οι υπόλοιπες κοπέλες, τόνισαν on camera ότι η «χρυσή» πεντάδα είναι ότι καλύτερο τους έχει συμβεί!

Η Άννα Μαρία όμως, εκτός απ’ τον εαυτό της που βρίσκεται στις top 5, σκέφτεται και τον Δημήτρη Σκουλό, τον κριτή του διαγωνισμού, ο οποίος θα ταξιδέψει μαζί τους στο Μιλάνο, παρά το γεγονός ότι φοβάται τα αεροπλάνα.

Θα κρατάω το χέρι του κ. Σκουλού στο αεροπλάνο γιατί φοβάται. Δεν πρέπει. Έχει εμάς», είπε χαρακτηριστικά η πιο νεαρή διαγωνιζόμενη.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top