Happy New You! Βρες τέλεια σετ δώρων για τα Χριστούγεννα

Glamorous επιλογές και υπέροχα προϊόντα ομορφιάς για τις γιορτές

Σετ δώρων για τα Χριστούγεννα από την DUST+CREAM

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το αιώνιο ερώτημα επιστρέφει: «Τι δώρα να αγοράσω για τις γιορτές;»

Αν θες οι φετινές γιορτές να μείνουν αξέχαστες σε εσένα και τους αγαπημένους σου, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις… DUST+CREAM, το απόλυτο beauty brand που λατρεύουν και δεν αποχωρίζονται τα κορίτσια του «GNTM2».

Στα DUST+CREAM θα ανακαλύψεις υπέροχα προϊόντα ομορφιάς αλλά και τα πιο glamorous σετ δώρων για σένα αλλά και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα για να είσαι… «Happy New You!»

Αποχαιρέτα τον παλιό σου εαυτό και καλωσόρισε τον νέο, με μία τεράστια γκάμα μοναδικών καλλυντικών, μακιγιάζ και ειδών προσωπικής περιποίησης, που θα σου χαρίσει λάμψη, ομορφιά και χριστουγεννιάτικη «μαγεία».

Τα DUST+CREAM δημιούργησαν για εσένα υπέροχα σετ δώρου νεσεσέρ για όλα τα γούστα, ώστε να δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό και λαμπερό look. Κάθε νεσεσέρ περιέχει και από ένα διαφορετικό σετ μαγικιάζ, για εσένα που λατρεύεις τα nude χείλη αλλά έχεις και εορταστική διάθεση, για εσένα που «ψηφίζεις» natural look, για εσένα που θες να δώσεις έξτρα ένταση στο βλέμμα σου, για εσένα που θες να δώσεις χρώμα και λάμψη στο μακιγιάζ σου, αλλά και για εσένα που έχεις πιο… παιχνιδιάρικη διάθεση.

Αν πάλι θες να εστιάσεις στα χείλη, τα DUST+CREAM έχουν φροντίσει και γι΄αυτό, με σετ δώρων για μακιγιάζ χειλιών σε απίθανους συνδυασμούς για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις.

Στις επιλογές δώρων της DUST+CREAM θα βρεις επίσης τα πιο Χριστουγεννιάτικα βερνίκια στους πιο «αστεράτους» συνδυασμούς για να κάνεις τα πιο εορταστικά Nail looks!

Για εσένα που θες να περιποιηθείς τον εαυτό σου ή τους αγαπημένους σου, δεν έχεις παρά να επιλέξεις τις προτάσεις δώρων της DUST+CREAM που προσφέρουν ολοκληρωμένη περιποίηση και καθαρισμό στο πρόσωπο. Κάθε σετ απευθύνεται και σε διαφορετικό τύπο επιδερμίδας για να διαλέξεις τι σου ταιριάζει καλύτερα.

Οι επιλογές δώρων όμως δε σταματάνε εδώ. Στη DUST+CREAM θα ανακαλύψεις μαγευτικά σετ περιποίησης σώματος με αρώματα που θα σε ταξιδέψουν φέτος τα Χριστούγεννα.

Και επειδή η DUST+CREAM θέλει να είσαι όσο πιο «Happy New You» γίνεται, με κάθε αγορά που θα κάνεις άνω των 30 ευρώ, θα παίρνεις δώρο ένα magic box που θα περιέχει ένα προϊόν σε φυσικό μέγεθος. Η συγκεκριμένη ενέργεια ισχύει μόνο για τα φυσικά καταστήματα της DUST+CREAM και μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα.

Αν θες να είσαι «Happy New You» και να ανακαλύψεις τα μαγευτικά σετ δώρων, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφτείς ένα από τα 76 καταστήματα της DUST+CREAM σε Ελλάδα και Κύπρο, ή να κάνεις τις αγορές σου online στο www.dustandcream.gr, όπου θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για τα αγαπημένα σου προϊόντα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top