Στη μεγάλη οθόνη η ζωή της σπουδαίας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου

Επίσημη πρεμιέρα για την ταινία "Ευτυχία"

Η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου έκανε την αλήθεια της στίχο και τα τραγούδια της έγιναν επιτυχίες που σφράγισαν τον χρόνο όπως τα αγαπημένα:  " Δυο πόρτες έχει η ζωή", "Είμαι Αετός χωρίς Φτερά", "Όνειρο απάτηλο", "Πετραδάδακι- πετραδακι",  "Θα σου δώσω μια να σπάσεις".

Στα γυρίσματα της ταινίας «Ευτυχία» για την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου: Η ζωή της σπουδαίας στιχουργού στη μεγάλη οθόνη

Η Παπαγαννοπούλου έγραφε  με ορμή, έπαιζε χαρτιά με μανία, ζούσε με πάθος και όταν οι τραγωδίες την "χτυπούσαν", εκείνη; δεν είπε… ντούκου.

Η νέα ταινία «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή εμπνέεται από την ταραγμένη ζωή της σπουδαίας στιχουργού. Ο κεντρικός ρόλος της Ευτυχίας μοιράζεται. Στα νεανικά χρόνια η Κάτια Γκουλιώνη και στα ώριμα η Καριοφυλλιά Καραμπέτη.

Aκόμα πρωταγωνιστούν οι:  Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Κρατερός Κατσοούλης, Χάρης Μαυρουδής, Ματθιλδη Μαγγίρα, Αντώνης Λουδάρος.  

Στην επίσημη πρεμιέρα τo φιλμ χειροκροτήθηκε θερμά. Οι θεατές γνώρισαν την γυναίκα πίσω από τους στίχους …Στο έργο ακούγονται περισσότερα από 11 τραγούδια της Παπαγιαννοπούλου που "μίλησαν" στην ελληνική ψυχή ενώ το σενάριο της Κατερίνας Μπεη, βασίζεται στο βιβλίο της εγγονής της Παπαγιανοπούλου, Ρέας Μανέλλη

Η «Ευτυχία» προβάλλεται στους κινηματογράφους.

Της Έλγκα Νταϊφά

Δείτε ολόκληρο το κεντρικο δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top