«Stars System»: Πώς θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη;

Δημιουργεί προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα, μέσα σε ένα πλαίσιο έντασης

Η Νέα Σελήνη και δύο πλανητικές όψεις κάνουν την εβδομάδα αστρολογικά ενδιαφέρουσα. 

Αυτό το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, η Άση Μπήλιου, στο 9ο επεισόδιο της εκπομπής «Stars System» αναλύει την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού. 

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 26/11 και δημιουργεί προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα, μέσα σε ένα πλαίσιο έντασης και απροόπτων. 

Το Σαββατοκύριακο που προηγείται ολοκληρώνεται η όψη συνόδου Αφροδίτης - Δία στον Τοξότη, λίγο πριν περάσουν και οι δυο πλανήτες στον Αιγόκερω! Η όψη αυτή έχει μια ιδιαίτερα θετική επιρροή, που είναι βοηθητική, τόσο στις σχέσεις, όσο και στα οικονομικά. Παράλληλα, η όψη αντίθεσης Άρη - Ουρανού προκαλεί την τάση για διασπάσεις, ξαφνικά γεγονότα, αλλά και ρήξεις. 

Στο πλατό της εκπομπής η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά, αποκαλύπτει αν το αστυνομικό δαιμόνιο, που έχει στο σίριαλ όπου πρωταγωνιστεί, ανταποκρίνεται και στην προσωπική της ζωή. Μας λέει αν έχει παρακολουθήσει με τις φίλες της κάποιον άνδρα και ξεκαθαρίζει αν θα φορέσει σύντομα νυφικό και αν νιώθει έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη. Απαντά αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία της και αν είναι σύμφωνη με τη δημοσιοποίηση τέτοιων καταγγελιών, ενώ παίρνει θέση και στο αιώνιο ερώτημα: «Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;».

Όλες οι απαντήσεις στο «Stars System» το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου στις 14:00.

 

Δείτε όλες τις εκπομπές «Stars System»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top