GNTM: Ποιες «χαντάκωσε» με το αβαντάζ της η Άννα;

Ο διαγωνισμός μόδας χρειάζεται στρατηγική

Μιας και στη χθεσινή δοκιμασία – φωτογράφιση η Άννα κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία, απόψε έχει το πολυπόθητο αβαντάζ. Οι εννέα κοπέλες βρίσκονται στην εξοχή και ο Άγγελος Μπράτης καλεί μπροστά την Άννα για να διαλέξει πέντε κοπέλες που θα δώσουν έμφαση στα χέρια τους στη φωτογράφιση και πέντε που θα πρέπει να δώσουν έμφαση στα πόδια τους.

«Μαγικές Πτήσεις» αλά Μαίρη Πόπινς σήμερα για τα κορίτσια του GNTM

Σκεπτόμενη στρατηγικά, για τα χέρια, εκτός από τον εαυτό της, διάλεξε τις: Κάτια, Ασημίνα, Κωνσταντίνα και Εμμανουέλα. Τις τρεις πρώτες τις επέλεξε για να της βοηθήσει, ενώ την Εμμανουέλα, για να τη δυσκολέψει, καθώς θεωρεί πως δεν το «έχει» με τα χέρια της στις φωτογραφίσεις.

Όσες απέμειναν, πήγαν στο «πόδια team».

Εκτός όμως από το αβαντάζ αυτό είχε και ένα δεύτερο αβαντάζ: να διαλέξει μία κοπέλα, η οποία θα κάνει μόνη της μαλλιά και make up για τη φωτογράφιση και μάλιστα σε ορισμένο χρόνο. Για το disadvantage διάλεξε τη Μαρία την αγρότισσα, η οποία ως γνωστόν, δεν έχει ιδέα από μακιγιάζ.

«Θέλω να διώξω τη Μαρία γιατί γενικά έχει κουράσει σαν άνθρωπος. Ούτε μοντέλο είναι. Και είναι καιρός να φύγει!», τόνισε η Άννα.
 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top