GNTM: Ο άγριος καβγάς Κάτιας-Μαρίας στο επεισόδιο της Δευτέρας!

Τα μοντέλα έχουν φτάσει στα όρια τους-Ποια αποκάλεσε "γελοία" η Άννα Μαρία;

Την Ελευθερία σε ρόλο τηλεπωλήτριας, καβγάδες πάνω από το μάτι της κουζίνας, αλλά και ποια χαρακτηρίζει «γελοία» η Άννα Μαρία θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Greece’s Next Top Model».

GNTM: Τα κορίτσια μπαίνουν στην κουζίνα - Με δαντέλα θα βγει ο μουσακάς


Η «Φωλιά των Κου Κου» εξασφάλισε ένα αποκλειστικό απόσπασμα του επεισοδίου. Αναλυτικά, βλέπουμε τις παίκτριες του GNTM σε μια εντελώς διαφορετική δοκιμασία, αφού μπαίνουν  στην κουζίνα και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες που τους έχει επιλέξει η Κάτια, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, μοιράζει τα «μαγειρικά καθήκοντα» στις συμπαίκτριές της, ενώ φροντίζει ώστε μία να μην έχει καθόλου βοήθεια από τους κριτές.

Φαίνεται όμως ότι η δοκιμασία που διάλεξε να υποβληθεί η Άννα Μαρία δεν της άρεσε καθόλου, αφού τη χαρακτηρίζει… γελοία.
Από την άλλη πλευρά, η Ελευθερία καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις όταν βρίσκεται πίσω από τον πάγκο της κουζίνας και προσπαθεί ως τηλεπωλήτρια να πλασάρει στους τηλεθεατές ένα σκεύος αποθήκευσης τροφίμων.

Λίγο πριν το τέλος βλέπουμε την Κάτια και τη Μαρία να καβγαδίζουν στο σπίτι του GNTM, επειδή το μάτι της κουζίνας δεν είναι καθαρό.

Στο πλατό, το αποτέλεσμα ενθουσιάζει και οι κριτές για πρώτη φορά δυσκολεύονται τόσο πολύ στην τελική τους απόφαση. Για ποια κοπέλα ο ρόλος της νοικοκυράς θα είναι και ο τελευταίος της στο GNTM;

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top