Χωρίς την Γκαγκάκη η σημερινή εκπομπή του Λιάγκα - Τι συνέβη;

Πώς τη δικαιολόγησε ο παρουσιαστής;

Σε πρόσωπο των ημερών έχει αναδειχθεί η Κατερίνα Γκαγκάκη, μετά τον σάλο που ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, όπου συμμετέχει.

Ο δημοσιογράφος το μεσημέρι της Παρασκευής καλησπέρισε τους τηλεθεατές, ωστόσο λίγο πριν ξεκινήσει η ροή της εκπομπής έκανε μια ανακοίνωση για τη μεγάλη… απούσα από το πάνελ του, που δεν ήταν άλλη από την Κατερίνα Γκαγκάκη!

Στήριξη Κώστα Μπακογιάννη σε Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ήταν κακιά στιγμή»

«Βαριές, αφόρητες, τσιμεντένιες μέρες»: Το post της Γκαγκάκη μετά τον σάλο

«Η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν θα είναι σήμερα μαζί μας είναι λίγο  αδιάθετη» είπε στον «αέρα», θέλοντας προφανώς να προλάβει νέο γύρο παραφιλολογίας για το μέλλον της στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». 

Όλες αυτές τις ημέρες μετά το «ατόπημα» του σχολιασμού της παρενόχλησης της φοιτήτριας στο ΑΠΘ, υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τη «Σιδηρά Κυρία» των δημοσίων σχέσεων να εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησής της από την εκπομπή. 

Παρότι το βράδυ της Τετάρτης έγινε δεκτή η παραίτησή της από τη θέση της Προέδρου του Δ.Σ της «Τεχνόπολις» από τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, την Πέμπτη η Κατερίνα Γκαγκάκη εμφανίστηκε κανονικά στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top