Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη ανάρτηση μετά το περιστατικό με το ΑΠΘ

Τα σχόλια του στην εκπομπή προκάλεσαν σάλο

Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τον σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας των σχολίων που ακούστηκαν στην εκπομπή του, για το περιστατικό με την σεξουαλική παρενόχληση της 20χρονης φοιτήτριας από συμφοιτητή της στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Η νέα «συγγνώμη» του Γιώργου Λιάγκα για το περιστατικό στο ΑΠΘ

«Βαριές, αφόρητες, τσιμεντένιες μέρες»: Το post της Γκαγκάκη μετά τον σάλο

Μία ημέρα μετά την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις», ο παρουσιαστής ανέβασε ένα instastory, στο οποίο φαίνεται η λιακάδα στον Σαρωνικό μετά τη χθεσινή κακοκαιρία.

«Μετά την καταιγίδα, πάντα η μέρα είναι πιο όμορφη…», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Στήριξη Κώστα Μπακογιάννη σε Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ήταν κακιά στιγμή»

Γκαγκάκη: Παραιτήθηκε από τον Δήμο Αθηναίων μετά το επεισόδιο με τον Λιάγκα

Τις προηγούμενες μέρες, ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του ζήτησε αρκετές φορές συγγνώμη για τον χειρισμό του θέματος.
Μάλιστα, ο δημοσιογράφος/παρουσιαστής βρίσκεται μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις καθώς θα λογοδοτήσει και στο πειθαρχικό της Ένωσης Συντακτών.

Σύμφωνα με την Ελένη Ανδριανού, μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο πραγματοποίησε συνεδρίαση για το ζήτημα του Γιώργου Λιάγκα, κατά την οποία αποφάσισε ομόφωνα να ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του παρουσιαστή.
Ανάμεσα στις ποινές που υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσει είναι η προσωρινή ή οριστική διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top