«Stars System»: Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το 2020!

Πάρτε μια πρώτη «γεύση» για τη νέα χρονιά το Σάββατο 16/11

Τι θα φέρει το 2020 σε όλα τα ζώδια;

Αυτό το Σάββατο 16 Νοεμβρίου η Άση Μπήλιου φιλοξενεί τον αστρολόγο Γιώργο Πανόπουλο στο πλατό της εκπομπής «Stars System» και δίνουν μια πρώτη «γεύση» για τη νέα χρονιά.

Αναλύουν όλες τις πλανητικές όψεις και την επιρροή τους στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου και αποκαλύπτουν για ποιους θα είναι η τυχερή τους χρονιά και ποιοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε συγκεκριμένους τομείς.

Η νέα χρονιά στο ξεκίνημα της «σημαδεύεται» από απαιτητικές και δύσκολες όψεις, που χρειάζονται την προσοχή από όλους μας, καθώς μπορεί να συνοδευτούν από γεγονότα που θα ανατρέψουν την αίσθηση σταθερότητας, τόσο στην προσωπική μας ζωή, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο, όσο περνούν οι μήνες η κατάσταση εξομαλύνεται και οι θετικές όψεις κάνουν την αισιοδοξία και την τύχη συνοδοιπόρο σε πολλούς εκπροσώπους του ζωδιακού.

Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει ποια ζώδια έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνουν ένα γάμο μέσα στο 2020, ποια θα ερωτευτούν σφόδρα, ποια θα αποκτήσουν απόγονο και ποια θα δουν τις οικονομικές τους αποδοχές να πολλαπλασιάζονται.      

Όλες οι απαντήσεις στο «Stars System» το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου στις 14:00.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top