GNTM: Αλλαγή στρατοπέδου για την Κωνσταντίνα-Το κράξιμο από τις «αντί -FF»

Οι αποκλειστικές backstage δηλώσεις των κοριτσιών

Λίγο μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού επεισοδίου, η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» συνάντησε τις διαγωνιζόμενες του GNTM και εξασφάλισε αποκλειστικές backstage δηλώσεις.

GNTM - Σπυρούλα: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρησή της

Οι 12 του GNTM «συναντούν» 12 σχεδιάστριες - Δείτε το trailer

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Σπυρούλας μετά την αποχώρησή της

Οι κοπέλες αναφέρθηκαν στην αποχώρηση της Σπυρούλας, ενώ βασικό θέμα που τις απασχολεί είναι το νέο «στρατόπεδο» της Κωνσταντίνας.

Μαρίνα και Κάτια θεώρησαν άδικη την αποχώρηση της χαμογελαστής Σπυρούλας, ενώ η Ίλντα τόνισε πως δεν κάνει παρέα με την Άννα και θέλει να φύγει από το σπίτι του GNTM.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η κόντρα της Κάτιας με τη Μαρία την αγρότισσα, η οποία είπε πως η Κάτια ξεκίνησε από τον ουρανό και έχει φτάσει στα τάρταρα. 

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και είναι μπάμιες. Τις μπάμιες έφαγε η Κάτια!», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία με την Κάτια ν’ απαντά: «Νιώθω ευχαρίστηση που δίνουν τα disadvantage στις FF. Δώστε κι άλλα!».

Στο «ψητό» μπήκε αμέσως η Άννα Μαρία λέγοντας πως τώρα που αποχώρισε η Σπυρούλα, σκέφτονται να φύγουν από το δωμάτιο όπου συγκατοικούν με την Κωνσταντίνα και να την αφήσουν μόνη της. Η ίδια μάλιστα, εξομολογείται πως δεν ταιριάζει ο χαρακτήρας της με τον χαρακτήρα της Κωνσταντίνας και γι’ αυτό την είχε κάνει πέρα εδώ και καιρό.

Ότι είναι αψυχολόγητη και έχει μία τις «καλές» της, μία τις «κακές» της τόνισε η Μαρία. Όσο για τις FF; Απαντούν ότι εφόσον η Κωνσταντίνα τις προσέγγισε, τη δέχονται στην παρέα τους, με την Κάτια να λέει μάλιστα, ότι ταιριάζει γιατί είναι «ωραίο τυπάκι».

Σε απάντηση για την εναντίωση των «αντί-FF» προς στο πρόσωπό της, η Κωνσταντίνα τονίζει ότι της αρέσει ο χαρακτήρας που έχουν οι FF, «ανοίχτηκε» μαζί τους και άρχισαν να κάνουν παρέα, ενώ δεν την ενδιαφέρει καθόλου το «στρατόπεδο» στο οποίο ανήκουν.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top