GNTM: Η Κωνσταντίνα αρνήθηκε να συμμετάσχει σε δοκιμασία!

Δείτε την αντίδραση της Ζενεβιέβ και των υπόλοιπων κοριτσιών

Μαζί με την ενδυματολόγο Jenny Sireac, η art director του διαγωνισμού, Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει οργανώσει μια δοκιμασία styling, προκειμένου να δώσει στα κορίτσια ένα μάθημα πάνω στις τρέχουσες τάσεις της μόδας στο σημερινό επεισόδιο του GNTM!

Ωστόσο, η Κωνσταντίνα αρνήθηκε να συμμετάσχει στη δοκιμασία κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των υπόλοιπων κοριτσιών αλλά και της Ζενεβιέβ.

Το 19χρονο μοντέλο είπε στην art director και την Jenny Sireac: «Δε ντύθηκα, γιατί δεν το βρήκα τόσο πολύ και έβαλα τα ρούχα μου! Αλλά δεν πειράζει!».

Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό της Ζενεβιέβ, η οποία της είπε: «Ποιον δεν πειράζει; Εσένα ή εμάς; Κωνσταντίνα πρώτον ανήκεις σε μία ομάδα! Πρέπει να μάθεις να παίζεις ομαδικά. Δε δείχνει σεβασμό αυτό που κάνεις! Πρώτα δε σέβεσαι εμάς και δεύτερον τα κορίτσια! Επίσης να σε ρωτήσω κάτι; Όλο αυτό το έπαθες επειδή δεν σου άρεσαν τα ρούχα που διάλεξες να βάλεις; Υποτίθεται η ζωή σας είναι από τις καλύτερες ζωές που υπάρχουν εκεί έξω! Είστε νέες, όμορφες, υγιείς, είστε σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και όταν θα βγείτε θα γίνετε μοντέλα! Υπάρχουν επαγγέλματα που μπορώ να σου πω και να πέσεις κάτω να κλαις! Και θα σε δούνε άνθρωποι που θα πούνε πραγματικά αλήθεια τώρα;»

«Πιστεύω ότι την έχουν ρίξει ψυχολογικά τα κιλά της και πιστεύω ότι γι’ αυτό δεν ήθελε να εμφανιστεί με κανένα ρούχο» είπε η Χαρά.


Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top