Μαρτίνα:Πώς έκανε πρόταση γάμου στον κατά 25 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της

Ποια παίκτρια θα ήθελε να νικήσει το GNTM;

Η Μαρτίνα συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Το νεαρό μοντέλο με καταγωγή από την Ουκρανία αν και ήταν πολύ καλή μαθήτρια στο Δημοτικό -ήταν σημαιοφόρος-  επέλεξε να μη  σπουδάσει και να ασχοληθεί με το εμπόριο.

Μαρτίνα: Το πρώτο μήνυμά της μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το GNTM

GNTM: Η Μαρτίνα αποκαλύπτει πότε παντρεύεται και δείχνει το μονόπετρό της

Μέχρι όμως να τα καταφέρει, προκειμένου να έχει τα δικά της χρήματα δε δίστασε να καθαρίσει σκάλες, προκειμένου να είναι ανεξάρτητη.

Ο δυναμισμός της την ακολουθεί και στην προσωπική της ζωή. Ήταν εκείνη που που έκανε πρόταση γάμου στον κατά 25 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της, Κώστα Νικολάου. 

 «Μου έλεγε για πλάκα “πότε θα με ζητήσεις’’ και το έκανα πέρυσι στα γενέθλιά του. Θα πρέπει να σου πω ότι μου είπε «ναι» δύο μήνες μετά την πρόταση γάμου», όπως εξομολογήθηκε η πρώην παίκτρια στη «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. 

Το ζευγάρι τον Μαϊο του 2020 θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους θα γίνει στην Πάτρα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Μαρτινα Γαφιιτσούκ (@martina_hafiychuk) on

Κλείνοντας, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο GNTM, λέγοντας πως θα ήθελε να δει νικήτρια τη Κάτια, ενώ πιστεύει ότι στη δεύτερη θέση θα είναι η Χαρά και στην Τρίτη η Κέισι ή η Μαρία. Όσο για την Ελευθερία; Τη θεωρεί αγαθή και υπερευαίσθητη μιας και κλαίει με το παραμικρό.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top