GNTM-Οι FF τα «έβαλαν» με τη Χαρά: «Η τύπισσα είναι αλλού»

Την «έθαψαν» μετά το πλατό

Η Χαρά Παππά στο πλατό του GNTM ξέσπασε και εξέφρασε την κοινή απορία όλων των κοριτσιών για την παραμονή της Σουζάνας που γι’ ακόμα μια φορά δεν είχε βγάλει καλή φωτογραφία αλλά οι κριτές την κράτησαν στον διαγωνισμό!

Μετά από αυτό, οι πεντάδα της «φωτιάς», οι λεγόμενες FF στοχοποίησαν τη Χαρά!

GNTM: Ξέσπασε σε κλάματα η Σουζάνα - «Εγώ δεν είμαι ύπουλη... »

Η Ασημίνα, η Σουζάνα, η Μαρτίνα, η Κάτια και η Άννα μπήκαν στο δωμάτιό τους και γι’ ακόμα μία φορά, έβγαλα το «φτυάρι»!

Η Μαρτίνα είπε: «Επιτέλους η Χαρά έβγαλε από το πρόσωπό της το χαρούμενο πλάσμα που παρουσιάζουν όλοι» με την Ασημίνα να προσθέτει: «Εγώ αν έφευγα δεν θα έκλαιγα τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Εμένα έρχεται και μου λέει συνέχεια “τι όμορφη που είσαι, τι καλά που τα πήγες στη φωτογράφιση, τι ωραία που είσαι σήμερα, αχ μακάρι να μπορούσα να αλλάξω το πρόσωπό μου με το δικό σου”. Αν αυτό δεν είναι διπρόσωπο, τότε τι είναι; Και κάθεται και κατηγορεί εμάς;».

FF σε Ελευθερία: «Δε σε θέλουμε εδώ. Ή τα μαζεύεις εσύ ή στα μαζεύω εγώ»

Από την πλευρά της η Σουζάνα τόνισε: «Πόσο ψέμα… Πώς γίνεται να μην κλάψεις για τον εαυτό σου. Τότε γιατί ήρθες; Φιλίες; Πραγματικά η τύπισσα είναι τελείως αλλού. Η ψεύτρα. Είναι φουλ διπρόσωπη. Είμαι σε μια φάση που απλά θεωρώ ότι δεν πρέπει να της μιλήσω και η στάση μου θα είναι πολύ ουδέτερη απέναντί τους».

Και στο τέλος η Κάτια τους είπε: «Ανυπομονώ να έρθει η μία τετ α τετ με την άλλη, η μία κόντρα με την άλλη, να αρχίσει να ξεκινάει η κόντρα μεταξύ τους, να φαγωθούν».

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top