Μελίνα Ασλανίδου: «Τα «όχι» που είπα στην καριέρα μου έκαναν τη διαφορά»

Τι λέει για το «Χ Factor» και τη Δέσποινα Βανδή

Η Μελίνα Ασλανίδου σε συνέντευξή της στο Tv Έθνος μιλά για τη συμμετοχή της στο «Χ Factor», τη Δέσποινα Βανδή, και εξηγεί ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας διαγωνιζόμενος για να κερδίσει το παιχνίδι. 

X-Factor: Με αβυσσαλέο ντεκολτέ η Μελίνα Ασλανίδου στο πρώτο live!

Μίλησε επίσης για τα «ναι» και τα «όχι» που έχει πει στην δισκογραφική της πορεία τονίζοντας ότι αυτά που έκαναν τη διαφορά ήταν τα «όχι».

Όσο για το αν έχει μετανιώσει για αυτά; «Οχι. Για τίποτα. Και βλέποντας αποστασιοποιημένα πιο την κατάσταση, έτσι έπρεπε να γίνει».

Δεν είμαι άνθρωπος των συγκρούσεων. Για να φτάσω σε αυτό το σημείο πρέπει να έχει ξεπεραστεί κάθε όριο. Είμαι πάντα καλοπροαίρετη και θετική. Θεωρώ τις συνεργασίες ευλογία, γιατί μοιράζεσαι. Το μοίρασμα για μένα στη ζωή είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. 

Η κριτής του «Χ Factor», είναι άνθρωπος που συγχωρεί και δίνει  δεύτερες ευκαιρίες, ενώ τα κριτήρια για να επιλέξει μια καλλιτεχνική συνεργασία είναι να νιώθει καλά και να υπάρχει αλληλοσεβασμός. 

«X- Factor»: Η ερμηνεία που έκανε Ασλανίδου και Θεοφάνους να δακρύσουν!

Σε ότι αφορά στο «Χ Factor» τονίζει πως τα προσόντα που πρέπει να έχει κάποιος για να κερδίσει είναι «καλή φωνή, εκτόπισμα στη σκηνή, λάμψη και αυτοπεποίθηση!

Η ίδια έχει ήδη στο μυαλό της κάποιους παίκτες που ξεχωρίζουν «αλλά και ο κόσμος που θα κρίνει έχει και αυτός τα δικά του κριτήρια».

Στη συνέχεια η Μελίνα Ασλανίδου αναφέρεται στην Δέσποινα Βανδή και στον καινούργιο της ρόλο ως παρουσιάστρια. «Είναι πάρα πολύ καλή! Από το προηγούμενο παιχνίδι που ήμασταν μαζί ήρθαμε πιο κοντά ως άνθρωποι. Την παρακολουθώ σε ό,τι κάνει, έχω δει και αρκετές παραστάσεις της. Νομίζω πως η Δέσποινα είναι ένα πολύ ικανό κορίτσι. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Ευφυέστατη, ταλαντούχα και ως παρουσιάστρια τα πηγαίνει πολύ καλά»

Όσο για το αν θα ήθελε κάποια στιγμή να δοκιμαστεί στην παρουσίαση, η απάντησή της δεν είναι αρνητική.

Δεν βάζω κανέναν περιορισμό για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια. Όπου με οδηγήσει η ζωή και το συναίσθημά μου θα το κάνω. Δεν ξέρω αν θα ήμουν καλή στην παρουσίαση, αλλά δεν το απορρίπτω. Όποια πρόταση και να μου έρθει θα τη σκεφθώ. Ανάλογα και με τη συγκυρία. Δεν εγκλωβίζομαι σε στερεότυπα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top