Elif: Η Ελίφ βλέπει το σημείο που την έδεσε η Αρζού και ταράζεται

Μείνετε συντονισμένοι στο Star για ένα νέο επεισόδιο της τουρκικής σειράς

Η Ασουμάν ψωνίζει καθώς έχει πια μια νέα πηγή εσόδων. Η Γκόντζα είναι διατεθειμένη να την πληρώσει για οποιαδήποτε πληροφορία της δώσει. Όταν πηγαίνει σπίτι της  φοράει τα νέα της σκουλαρίκια με χαρά. Ο Ερκούτ έρχεται ξαφνικά και όταν τη βλέπει,  τη ρωτάει που αγόρασε τα σκουλαρίκια. Η Ασουμάν του λέει πως τα πήρε από το παζάρι και ο Ερκούτ την πιστεύει και φεύγει.

 Ενώ δοκιμάζει τα νέα της φορέματα, η πόρτα χτυπάει ξανά και η Ασουμάν πιστεύει πως είναι πάλι ο Ερκούτ. Αυτή τη φορά όμως είναι ο Σελίμ. Ο Σελίμ ενημερώθηκε από την ψυχιατρική κλινική στην οποία νοσηλευόταν η Αρζού, πως ο Ερκούτ την είχε επισκεφθεί πολλές φορές και για αυτό θέλει να του μιλήσει. Η Ασουμάν του λέει πως ο Ερκούτ δεν έχει σχέση με την απαγωγή. Ο Σελίμ της λέει πως η Αρζού, ο Ερκούτ και όποιος άλλος εμπλέκεται στην υπόθεση, θα πληρώσει.  Η Γκόντζα ψάχνει στο γραφείο του Σερντάρ σε κάθε ευκαιρία, που της δίνεται. Ψάχνει και στο δωμάτιο της Αρζού αλλά την βλέπει ο Σερντάρ και τη ρωτάει τη δουλειά έχει εκεί.

Η Γκόντζα ξεφεύγει λέγοντας ένα ψέμα. Η Ελίφ νομίζει πως ακούει τη φωνή από το σκυλάκι ξανά. Η Ελίφ, η Ιντζί και η Μελέκ κάνουν βόλτα στον κήπο και η Ελίφ βλέπει το σημείο, που την έδεσε η Αρζού και ταράζεται. Τρέμει και δεν μπορεί να μιλήσει.

Η Μελέκ την πηγαίνει πίσω στο σπίτι. Όλοι στο κτήμα αναρωτιούνται τι ήταν αυτό, που την αναστάτωσε τόσο πολύ. Αποφασίζουν να πάνε να ελέγξουν το σημείο, όπου ένιωσε η Ελίφ άσχημα.  Εκεί βρίσκουν το σχοινί, που χρησιμοποίησε η Αρζού για να δέσει την Ελίφ προσπαθώντας να την κάψει. Επίσης βρίσκουν και ένα κουμπί από το φόρεμα της Ελίφ.  

Η Ασουμάν τηλεφωνεί στην Γκόντζα και της ζητάει να συναντηθούν. Η Ασουμάν της μιλάει για την επίσκεψη του Σελίμ και τον θυμό του για την Αρζού.  Ο Ουμίτ προτείνει στην Αρζού να πάνε κάπου πιο άνετα και εκείνη συμφωνεί αλλά θέλει να πάρει πρώτα κάτι από το σπίτι της. Ο Ουμίτ καταλαβαίνει πως είναι το μηχάνημα εγγραφής.

Η Αρζού παίρνει το μηχάνημα από εκεί, που το είχε κρύψει αλλά χτυπάει το τηλέφωνο της. Είναι η Γκόντζα η οποία κοροϊδεύει την Αρζού. Της λέει πως μπορεί να απήγαγε την Ελίφ αλλά το παιδί είναι καλά. Η Αρζού σοκάρεται καθώς πίστευε πως είχε τελειώσει με την Ελίφ.  Ο Σελίμ γίνεται έξαλλος και παίρνει το όπλο του όταν η Ασουμάν του λέει πως η Αρζού μένει με την Γκόντζα και τον Σερντάρ…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top