Elif: Η Ελίφ είναι αναίσθητη και η Αρζού άσχημα στριμωγμένη

Συντονιστείτε την Παρασκευή στις 17.30 στο Star για το νέο επεισόδιο

Η Αρζού είναι άσχημα στριμωγμένη αλλά τη σώζει ο Ουμίτ.  Ο Σερντάρ εμφανίζεται και ο Σελίμ του επιτίθεται και τον ρωτάει που είναι η Αρζού. Εκείνος του λέει πως δεν ξέρει.  Η Αρζού ρωτάει τον Ουμίτ πως τη βρήκε. Ο Ουμίτ είχε ακολουθήσει την Αρζού, την είδε που άρπαξε και έδεσε στο δέντρο την Ελίφ, περίμενε να φύγει η Αρζού, στη συνέχεια έλυσε την Ελίφ, η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της, και τη μετέφερε στην πόρτα του σπιτιού της.  Όμως δεν λέει την αλήθεια στην Αρζού. 

Η Ελίφ συνέρχεται. Ο Ουμίτ πηγαίνει την Αρζού σε ένα εξοχικό, όπου είναι ασφαλής.  Ο Σελίμ υποψιάζεται την Αρζού. Ο Σερντάρ δεν έχει ιδέα πως η Γκόντζα τον υποψιάζεται. Ο Σελίμ βρίσκει ένα δαχτυλίδι της Αρζού στον κήπο και ξέρει πια πως είναι ανακατεμένη στην προσωρινή εξαφάνιση της Ελίφ. 

Την επόμενη μέρα η Μελέκ λέει στην Ελίφ πως δεν χρειάζεται να πάει σχολείο αν δεν θέλει και μπορεί να μείνει σπίτι μαζί της. Η Αρζού δεν καταλαβαίνει τις προθέσεις του Ουμίτ. Ο Ουμίτ παραδέχεται πως την έχει ερωτευθεί. Η Αρζού για μια στιγμή χάνει την αυτοκυριαρχία της αλλά στη συνέχεια επιμένει πως θέλει να φύγει…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top