Λυδία από GNTM: To φαβορί, οι στρατηγικές και οι FF

Θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική

Είναι από τα κορίτσια που λόγω του προβλήματος με την αλωπεκία που αντιμετωπίζει αλλά και των εντυπωσιακών της αναλογιών, ξεχώρισε από το πρώτο δευτερόλεπτο της audition της στο GNTM.

Η 21χρονη Κρητικιά που αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης από το δημοφιλές παιχνίδι, δήλωσε φεύγοντας από το σπίτι ότι: «Ξεκάθαρα άδικη η αποχώρηση μου. Άλλα κορίτσια είχαν τρεις ευκαιρίες και μένουν ξανά, εγώ δεν είχα καμία ευκαιρία και με μια λάθος πόζα με διώξανε. Θα το κρίνει ο κόσμος αν ήταν σωστό».

GNTM: Εκνευρισμένη η Λυδία μετά την αποχώρησή της...

Το πρώτο μήνυμα της Λυδίας μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Η κοπέλα που έχει υπάρξει πρωταθλήτρια της άρσης βαρών και θέλει εκτός του μόντελινγκ να ασχοληθεί και με την υποκριτική, βρέθηκε καλεσμένη στους «Κου Κου» το πρωί της Πέμπτης. Μίλησε για τη ζωή της αλλά και για την εμπειρία της στο GNTM. 

Η Λυδία αναφέρθηκε και στο γεγονός πως μέσα στο παιχνίδι έκανε φίλες και αγάπησε κάποιες κοπέλες, ενώ όταν ρωτήθηκε για τις στρατηγικές και αν κάποιες κινούνται βάσει στρατηγικής, δε δίστασε να πει αυτό ακριβώς που πίστευε. 

Ποια ήταν η σχέση της με τις «FF»; «Δεν έκανα παρέα με τα κορίτσια, αλλά δεν είχα και κάποιο θέμα» είπε το εκκολαπτόμενο μοντέλο για την νέα… πεντάδα της φωτιάς, ενώ βλέπει ως νικήτρια του μεγάλου τίτλου την Άννα Μαρία, με την οποία είχε έρθει πιο κοντά στο παιχνίδι.
Στα μελλοντικά της σχέδια, εκτός από την υποκριτική, η Λυδία έχει ήδη υπογράψει με πρακτορείο και ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top