Ο Κρατερός μίλησε στη Μενεγάκη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Το στρες χτυπάει παντού, δεν κάνει επιλογές!»

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο είχε προκαλέσει ανησυχία η είδηση ότι ο Κρατερός Κατσούλης αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο ηθοποιός όχι μόνοι αποχώρησε από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε, αλλά άφησε «ορφανή« και τη θέση του στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τότε. «Είμαι πολύ καλά. Το πρόβλημα που είχα είχε να κάνει με τη μέση μου. Ήταν στρες. Χτυπάει παντού. Δεν κάνει επιλογές το στρες. Μπορεί να σε ρίξει κάτω. Το στρες δεν καταλαβαίνει αν δουλεύεις πολύ. Η αλήθεια είναι πως έκοψα ταχύτητα πολύ για ένα χρόνο. Έφυγα από την εκπομπή και από το θέατρο. Μετά χρησιμοποίησα όλο το χρόνο του καλοκαιριού για απόσταση» απάντησε στην Ελένη Μενεγάκη που τον ρώτησε για το πως προέκυψε το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Στα γυρίσματα της ταινίας «Ευτυχία» για την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Η νέα... σύζυγος του Κρατερού Κατσούλη και η αντίδραση της Καραβάτου

«Έτσι κι αλλιώς οι γιατροί μου είχαν πει πως για να επανέλθω ήθελα 6-7 μήνες. Κατάλαβα πως ήταν πολύ σοβαρό το θέμα το πρώτο 24ωρο. Μετά όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν έκανα θέατρο. Δυνάμωσα και επειδή φέτος δεν γινόταν, ήθελα πάρα πολύ να κάνω θέατρο και ήρθε μια πρόταση να παίξω πάλι με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη» είπε ο Κρατερός για τη νέα του παράσταση «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top