Φαίη Σκορδά: Έτοιμη για γάμο και μάλιστα του χρόνου;

Η… πρόβλεψη του καλεσμένου μέσω αριθμολογίας

Είναι γνωστό πως ο πρώτος της γάμος με τον Γιώργο Λιάγκα δεν είχε το «έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα». Ωστόσο, καλεσμένος στην εκπομπή της αποκάλυψε ότι δεν αποκλείεται το 2020 η Φαίη Σκορδά να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μίλησε στην παρουσιάστρια για την ενασχόλησή του με την αριθμολογία κι εκείνη δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της με όσα άκουγε.

Φαίη Σκορδά: Δείτε πόσο μεγάλωσαν οι γιοι της-Η κυριακάτική τους βόλτα!

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Όλα είναι Θεός. Εμείς είμαστε Θεοί»

«Είσαι ένας άνθρωπος που δεν έχει χρέη. Έχεις αριθμούς πολύ καθαρούς. Έπρεπε να ασχοληθείς με την τέχνη σε μεγαλύτερο βάθος. Είσαι σε μια χρονιά πειραματισμών. Θα πειραματιστείς. Μπορεί να κάνεις έναν ενδεχόμενο γάμο του χρόνου. Λειτουργείς πάντα με διττότητα. Θα έρθουν ανατροπές με τη νέα χρονιά. Καλές ανατροπές» είπε ο νεαρός ηθοποιός που έκανε προσωπική πρόβλεψη στη Φαίη.

«Είσαι στη χρονιά 5. Και στη χρονιά από 5 προς 6 μπορεί να βιώσεις ένα μεγάλο διαζύγιο, να έρθουν καινούρια πράγματα στη ζωή σου και πολλές ανατροπές. Αλλά πρέπει να πειραματιστείς πάρα πολύ για να μην έρθεις σε κόντρα με αυτά που θα σου έρθουν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης με την παρουσιάστρια να τον κοιτάζει αποσβολωμένη! 

«Τι να πω; Σε ευχαριστώ πάρα πολύ» ήταν η μόνη απάντηση που έδωσε η Φαίη, χωρίς να μας λύσει την απορία: Υπάρχει ενδεχόμενο να τη δούμε ντυμένη νύψη του χρόνου; 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top