Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από τους αποψινούς «Globetrotters»

Την Τετάρτη 16/10 στις 21.00 στο Star

Αφού ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις αποστολές των πρώτων τους προορισμών και πήραν τα αντικείμενα τους, ελπίζοντας ότι είναι αυτά που τους ζήτησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης, τα 3 ζευγάρια των Globetrotters, Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη, Παντελής Βούρος και Χρήστος Μπάρκας, Στέλιος και Μιχαήλ – Άγγελος Κρητικός, έφτασαν στους επόμενους προορισμούς τους. 

Globetrotters: Η αποστολή του Παντελή και του Χρήστου στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Globetrotters: Κατάφεραν να πάρουν το μπορντοροδοκόκκινο χαλί;

Globetrotters: Εξαλλη η Αντελίνα με τον Χ. Βαρθακούρη: «Μα την πατσαβούρα!»

Από το κρύο της Νέας Ζηλανδίας, ο Χάρης και η Αντελίνα προσγειώθηκαν στη ζέστη και την υγρασία του Βιετνάμ, με 1η τους αποστολή από τον Πέτρο να γίνουν αγρότες σε ορυζώνα!

Ο Παντελής και ο Χρήστος έφτασαν στην τροπική Κούβα και γρήγορα μεταμορφώθηκαν σε πλανόδιους μουσικούς και χορευτές για να φέρουν εις πέρας τη δική τους 1η αποστολή.

Ο Στέλιος και ο Μιχαήλ - Άγγελος, στη δροσερή Μόσχα, ήρθαν αντιμέτωποι με τους Ρώσους…κουταλιανούς!

Μετά από πολλά ευτράπελα, δυσκολίες, αποτυχίες και επιτυχίες, τα 3 ζευγάρια καταπιάστηκαν το καθένα με τη 2η αποστολή τους, την αποστολή αντικειμένου! 

Ο Χάρης και η Αντελίνα  καλούνται να  πείσουν τις Βιετναμέζες να τους χαρίσουν γυναικεία πιτζάμα φορεμένη, ο Χρήστος και ο Παντελής θα επιχειρήσουν να φτιάξουν χειροποίητο πούρο και ο Στέλιος με τον Μιχαήλ - Άγγελο δοκιμάζουν την τύχη τους στις πιρουέτες της «Λίμνης των Κύκνων» με στόχο να φέρουν πίσω μια φούστα τουτού.

Άραγε έχουν καταλάβει όλοι σωστά την αποστολή τους;

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Δείτε όλα τα επεισόδια του Globetrotters

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top