Χριστοπούλου: «Άλλοτε είναι το άλλο μου μισό, άλλοτε θέλω να τη σκοτώσω»

Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά της μετά το GNTM;

Με αφορμή το νέο επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Δευτέρας, καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν η Έλενα Χριστοπούλου.

Η coach του αγαπημένο παιχνιδιού, αρχικά μίλησε για τη σχέση μίσους και πάθους που έχει με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, την art director του GNTM. «Κάποιες φορές θεωρώ ότι η Ζενεβιέβ είναι το άλλο μου μισό, άλλες φορές θέλω να τη σκοτώσω» είπε η Έλενα, εξηγώντας πως αυτό που βλέπουμε στη μικρή μας οθόνη δεν είναι… ρόλος!

GNTM: Ποια θα ξυρίσει το κεφάλι της; - Αγνώριστα τα κορίτσια

Βίκυ Καγιά: Δείτε την κόρη της να ποζάρει αλά GNTM!

Η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε την κουμπάρα της, αφού είναι νονά του μικρού του Αρίωνα, για την αλλαγή που στη ζωή της μετά την επιτυχία του GNTM. Η coach έχει γίνει πολύ αγαπητή στον κόσμο. «Καθόλου, ούτε καν… δε με έχει επηρεάσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα. Δεν κάνω κοινωνικούς εξόδους, δε βγαίνω τα βράδια, δεν έχει αλλάξει καθόλου η ζωή μου. Bλέπω τηλεόραση, διαβάζω κάνα βιβλίο που και που… βλέπω πολλές ταινίες και κάθομαι στον καναπέ μου. Όποιον τον επηρεάζει η τηλεόραση σε επίπεδο να ανεβαίνει στη σκούπα και να νομίζει ότι κάτι φοβερό συμβαίνει, κάνει λάθος. Είμαστε σημεία των καιρών όλοι οι άνθρωποι» είπε χωρίς περιστροφές η Έλενα Χριστοπούλου. 

Μάλιστα, μίλησε για τα εκατοντάδες μηνύματα που παίρνει από γυναίκες, λέγοντας ότι προσπαθεί να απαντήσει σε όλα ενώ αναφέρθηκε και στα… περίεργα μηνύματα που τις στέλνουν άγνωστοι άντρες.

Δε γινόταν να μην πάει η συζήτηση στο σημερινό επεισόδιο του GNTM με το πολυαναμενόμενο makeover. «Έχουμε εντάσεις, έχουμε αντιδράσεις, έχουμε κλάματα, έχουμε χαμόγελα, έχουμε πολλά… έχουμε τα πάντα σήμερα» τόνισε η coach. «Έχουμε σπουδαίες μεταμορφώσεις» συμπλήρωσε κλείνοντας. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top