Η ενόχληση του Καζάκου on air: «Αυτό είναι σπαστικό, κουραστικό και γελοίο»

Τι ενόχλησε τον ηθοποιό

Tη δυσαρέσκεια του εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» ο Κωνσταντίνος Καζάκος όταν τον ρώτησαν για τις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του Τάνια Τρύπη αλλά και για την κόρη του, Τζένη η οποία ασχολείται με το θέατρο.

«Είναι σπαστικό και κουραστικό να δίνω μία συνέντευξη και να μιλάω ένα τέταρτο για την παράσταση που παίζω και για τον ρόλο και να μονταριστεί και τελικά να μείνει μόνο η ερώτηση για το πώς αισθάνομαι που παίζω με την πρώην σύζυγό μου. Αυτό είναι γελοίο» ανέφερε ο ηθοποιός ενώ εξομολογήθηκε πως το ίδιο ενοχλητικό είναι και όταν τον ρωτούν για την κόρη του και την ομοιότητά της με την γιαγιά της, Τζένη Καρέζη.

«Και το άλλο που θέλω να πω γιατί είχα βγει λίγο κακός. Μου είχαν κάνει πάλι μια ερώτηση για την Τζένη, για το αν μοιάζει με τη γιαγιά της και απάντησα “και τις σας νοιάζει; Τι σημασία έχει;”… Με καλή πρόθεση γίνεται, αλλά είναι κουραστικό όλο αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται όμως να λες σε ένα παιδάκι “τι κρίμα που δεν έχεις τα μάτια της γιαγιάς σου”, άντε παράτα με, δεν έχει τα μάτια της γιαγιάς της, αλλά έχει τα δικά της που είναι πολύ όμορφα. Είναι εξαιρετικά κουραστικό και άσχημο μερικές φορές», είπε φανερά ενοχλημένος ο ηθοποιός.


 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top