Ειρήνη Καζαριάν: «Ένιωσα ότι με υποτίμησαν, θύμωσα που μου το έκαναν αυτό»

Η απάντηση στην αρνητική κριτική για την παράσταση «Κούκλες 2»

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Κούκλες 2», που σκηνοθετεί ο Νικόλας Ανδρουλάκης, η Ειρήνη Καζαριάν αναφέρθηκε στην πρεμιέρα αλλά και το πώς ένιωσε όταν ανέβηκε στη σκηνή. «Στην πρεμιέρα ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη τα πρώτα δέκα λεπτά. Μετά το οικειοποιήθηκα και όλα πήγαν πάρα πολύ καλά. Δεν το περίμενα ούτε εγώ.»

Μια κούκλα στις… Κούκλες - Η Ειρηνή Καζαριάν σε θεατρική παράσταση!

Ειρήνη Καζαριάν: Έτσι απάντησε στα σχόλια για την εμφάνισή της στο θέατρο


Η νικήτρια του «Greece’s Next Top Model» δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική, αφού όπως είπε: «Βλέπω πως το έχω με την υποκριτική και μου βγαίνει αυθόρμητα. Λέω λοιπόν να το προσπαθήσω», ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε ότι έχει δεθεί πνευματικά με τον σκηνοθέτη και εμπιστεύεται την κρίση του.


Η απάντηση στην αρνητική κριτική

Το μοντέλο θέλησε να απαντήσει και σε όλους εκείνους που έκριναν αρνητικά την απόφασή της να ανέβει στο θεατρικό σανίδι. «Όλοι έχουν το δικαίωμα να κριτικάρουν. Έκανα κάτι πολύ δύσκολο. Μέσα σε έναν μήνα τα έμαθα όλα και βγήκα στη σκηνή, οπότε είμαι υπερήφανη για τον εαυτό μου. Είναι λογικό να του κακοφάνηκε που είμαι νικήτρια του GNTM και ασχολήθηκα με την υποκριτική», είπε στην Τζώρτζια Γεωργίου και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Η Ειρήνη Καζαριάν με τον σκηνοθέτη Νικόλα Ανδρουλάκη

Καζαριάν: Να τι της ψιθύρισε ο σκηνοθέτης στο αυτί

Μαρία Καζαριάν: «Η Ειρήνη στην αρχή στεναχωρήθηκε!»

Η ίδια δεν έκρυψε το γεγονός ότι στεναχωρήθηκε με την αρνητική κριτική που της άσκησαν. «Έκλαψα μία φορά, αλλά το ξεπέρασα γρήγορα. Ένιωσα ότι με υποτίμησαν, θύμωσα που μου το έκαναν αυτό. Για εμένα ήταν πάρα πολύ δύσκολο και αγχωτικό γιατί όλες οι συνεργάτιδές μου έχουν σπουδάσει και εγώ ανάμεσά τους ήμουν το μαύρο πρόβατο. Ίσως ένα μικρό κοριτσάκι 22 ετών να φαίνεται εύκολο θύμα. Δε με νοιάζει».


Ο λόγος που δεν εμφανίστηκε στις κάμερες την ημέρα της πρεμιέρας

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης η Ειρήνη Καζαριάν αποκάλυψε τι συνέβη και δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. «Μετά την πρεμιέρα έκατσα με τον σκηνιθέτη μου και συζητούσα τουλάχιστον μία ώρα. Μετά είχαν φύγει όλοι. Δεν έφυγα από την πίσω πόρτα. Ήθελα να μιλήσω μαζί του. Κακό είναι;».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top