Αυτοί είναι οι σύντροφοι των GNTM girls!

Boys, σας έχουμε άσχημα νέα!

Είναι νέες, είναι όμορφες, διατηρούν σιλουέτες που «κόβουν την ανάσα» και κυνηγούν το όνειρο του Greece’s Next Top Model. Πολλά από τα κορίτσια του GNTM έχουν σχέσεις ή έχουν ακόμα δημιουργήσει και οικογένεια παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

GNTM: Makeover την ερχόμενη εβδομάδα με κλάματα, νεύρα και αντιρρήσεις!

Χαρά

Από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της στις auditions του GNTM 2, η Χαρά αποκάλυψε στους κριτές ότι είναι πολύ ερωτευμένη με γνωστό Τούρκο ηθοποιό, ονόματι Burak, και μάλιστα, οι δυο τους, συζούν στην Κωνσταντινούπολη. Η καλλονή του ριάλιτι μόδας, έγινε «ερωτική μετανάστης» για χάρη του καλού της, ο οποίος «πίνει νερό στ’ όνομά της» και είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της στο «όνειρο» του Greece’s Next Top Model.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@gqturkiye #gqmanoftheyear2018 @harapappa “ Let it GQ “

A post shared by Burak Hakkı (@burak_hakki) on

 

 

Κάτια 

Η 22χρονη καλλονή που κατάγεται από την Ουκρανία είναι ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού. Ο σύντροφος της Κάτιας, είναι ο 34χρονος Γιάννης, ο οποίος, διατηρούσε μαγαζί στη Χαλκίδα μαζί με τους γονείς του. Ο πατέρας του έχει μαγαζί και στη Μύκονο όπου και ζει εδώ και περίπου τρία χρόνια, και επισκέπτεται και ο ίδιος κάθε καλοκαίρι!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χαλβατζού, Η (Think about it - Dennis Lloyd)

A post shared by Not Giving A Fuck Specialist (@diastimovlaxos) on

 

Σουζάνα

Η «Naomi» του GNTM 2019, έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις αναλογίες της. Το εντυπωσιακό μοντέλο με καταγωγή από το Σουδάν και τη Νιγηρία είναι σε σχέση με νεαρό ράπερ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏾

A post shared by Souzana Kuol (@_ghettoflower_) on

 

Μαρτίνα

Η 23χρονη διαγωνιζόμενη, η οποία, επίσης, κατάγεται απ’ την Ουκρανία, μιλάει συχνά στην κάμερα του GNTM για τον αρραβωνιαστικό της, Κώστα, και μάλιστα έχει αποκαλύψει πως οι δυο τους πρόκειται να παντρευτούν σύντομα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Μαρτινα Γαφιιτσούκ (@martina_hafiychuk) on

 

Εμμανουέλα Μάινα

Η 22χρονη πανέμορφη κοπέλα κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει σπουδάσει μακιγιάζ. Είναι παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια και ονειρεύεται να πετύχει τους επαγγελματικούς της στόχους και να δημιουργήσει μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια μαζί με τον αγαπημένο της, Χρήστο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εμμανουέλα-Μαρία Μάινα (@emmanouela_maina) on

 

Ίλντα

Το 24χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Αλβανία είναι σε σχέση με πασίγνωστο Ινδό ηθοποιό, ονόματι Ashish Kapoor. Οι δυο τους, μάλιστα, αρραβωνιάστηκαν κρυφά στους οκτώ μήνες σχέσης.

 

Αργυρώ

Η 25χρονη κοπέλα που αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model βρίσκεται σε σχέση κρατώντας όμως, χαμηλούς τόνους σε αυτή, αφού δεν έχει φωτογραφίες μαζί με τον καλό της στον λογαριασμό της στα social media. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον Ηρακλή. Εκείνος έχει στο προφίλ του στο Instagram αρκετές φωτογραφίες με την πανέμορφη κοπέλα του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#summerdays #seamood #holiday 🏖☀️🌴

A post shared by Hercules Andronikidis (@hercules_andronikidis) on

 

Κέισι


Η 24χρονη super sexy Κέισι που κατάγεται από την Αλβανία βρίσκεται σε σχέση με έναν γοητευτικό Θεσσαλονικιό, τον Δημήτρη. Ο αγαπημένος της τη στηρίζει πολύ και της εύχεται «καλή επιτυχία» στον διαγωνισμό μόδας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good luck babe 🔗❤️

A post shared by Δημήτρης Τρίτος (@dim_tritos) on


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top