Κόντρα Ρήγα-ΣΚΑΙ: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της σειράς του

Όλο το παρασκήνιο «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Αναβάλλεται η πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα, «Room service please».

Παρά το γεγονός ότι έχει ανακοινωθεί και ενώ υπάρχει στο επίσημο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ ότι η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε «Στη Φωλιά των Κου Κου» ότι αυτό δε θα γίνει, γιατί μία ανάσα πριν από την πρεμιέρα υπάρχει μόνο ένα ολοκληρωμένο επεισόδιο.

Το πρόβλημα υγείας του Αλέξανδρου Ρήγα, που τον ταλαιπώρησε αρκετά το καλοκαίρι, ήταν η αιτία για να σταματήσουν τα γυρίσματα για μία εβδομάδα, με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω τα επεισόδια. Βέβαια, φαίνεται να υπήρχαν κι άλλα προβλήματα με την παραγωγή του σήριαλ. 

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε μία διαφωνία ανάμεσα στον Αλέξανδρο Ρήγα και την παραγωγή του ΣΚΑΙ, διότι το κανάλι πίεζε να γίνει η πρεμιέρα την Πέμπτη. 

Από την άλλη ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος τους ξεκαθάρισε ότι αν δεν έχει ένα back up τουλάχιστον τριών ολοκληρωμένων επεισοδίων δεν μπορεί να βγει στον αέρα.

Αυτό που συμπλήρωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι ότι υπήρχε μια ακόμα διαφωνία ανάμεσα στον Ρήγα και τον κανάλι πάνω στο θέμα του μοντάζ και του τρέιλερ που θα έβγαινε στον αέρα.

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top