«Κάγκελο» η Πάνια: Τα on air σχόλια για τη νέα της σχέση και τον Καρβέλα!

Οι ερωτήσεις του Νίκου Αποστολόπουλου

Ίσως ήταν μια από τις πιο άβολες στιγμές της όλα αυτά τα χρόνια που κάνει τηλεόραση! Ο λόγος για την Αννίτα Πάνια, η οποία υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της τον Νίκο Αποστολόπουλο.

Η Βίσση σε στίχους Καρβέλα για τη νέα εκπομπή της Αννίτας!

Οι δυο τους άρχισαν να συζητούν και κάποια στιγμή ο σχεδιαστής άρχισε να τη ρωτά για την τωρινή της σχέση αλλά και για τον Νίκο Καρβέλα.
 «Είσαι ερωτευμένη αυτόν τον καιρό; Μια χαρά είναι αυτός, μ’ αρέσει πάρα πολύ με αυτόν που είσαι. Τον βρίσκω πολύ σεξουαλικό. Μια χαρά είναι αυτός, τον πάω πάρα πολύ! Αν είναι αυτό που ακούω τέλειο!», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος και η παρουσιάστρια έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Ο σχεδιαστής δε σταμάτησε εκεί και λίγα λεπτά αργότερα επανήλθε στο θέμα λέγοντάς της: «Με τον Νίκο έχετε καλές σχέσεις; Θέλω το παιδί να είναι ευτυχισμένο και να βλέπει τους γονείς του. Ο Νίκος παντρεύτηκε την Άννα και εσένα. Βασικά, ο Νίκος είναι παντελώς τρελός! Με εμένα έπρεπε να τα έχει, όχι με εσάς».

Ο Νίκος Αποστολόπουλος δεν το έβαλε εύκολα κάτω και την ώρα που η Αννίτα Πάνια τον συνόδευε στην έξοδο της είπε: «Θέλω να μου υποσχεθείς ότι τον επόμενο που θα πάρεις, θα τον ντύσω εγώ. Κάποιον που φαντάζομαι εγώ μου αρέσει, αν πάρεις αυτόν».

H Αννίτα Πάνια απάντησε: Παντρεύεται με τον Νίκο Σαμοΐλη;

Αν και ο σχεδιαστής δεν ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής το όνομα του αγαπημένου της παρουσιάστριας, μιλούσε για τον Νίκο Σαμοΐλη. Η Αννίτα Πάνια, η οποία αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή, πριν από λίγο καιρό ειχε δηλώσει στην εφημερίδα Espresso πως δεν πρόκειται να παντρευτεί.

Νίκος Σαμοΐλης

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top