Φαίδωνας Κεφαλέας: Ο λόγος που άφησε την Ελλάδα - Τι δουλειά κάνει σήμερα;

Ερωτευμένος και κατασταλαγμένος στα 35 του

Έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αφού ήταν ένας από τους αγαπημένους της συνεργάτες. Ωστόσο, κάποια στιγμή ο Φαίδωνας Κεφαλέας άφησε πίσω του τα τηλεοπτικά πλατό για να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Ελλάδας.

Το πρωί της Πέμπτης, ο παρουσιαστής και μοντέλο μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου για τη ζωή του στην Αμερική αλλά και για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. 

Από τις τελευταίες εμφανίσεις του νεαρού παρουσιαστή σε επίδειξη μόδας το 2016 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ζω στην Αμερική εδώ και 4 χρόνια. Προς το παρόν η Ελλάδα είναι μόνο για καλοκαίρι και Πάσχα. Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν ότι άφησα την οικογένειά μου πίσω. Ήταν καθαρά προσωπικοί οι λόγοι που με έκαναν να φύγω, αλλά ήθελα να δοκιμάσω και τα όριά μου επαγγελματικά» είπε ο Φαίδωνας, ενώ απάντησε και για την προσωπική του ζωή: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην προσωπική μου ζωή. Με την Άννα-Χριστίνα είμαστε 4 χρόνια μαζί και συγκατοικούμε. Ας αφήσουμε ανοικτό το ενδεχόμενο του γάμου». 

Το τελευταίο εξάμηνο άνοιξε με την Άννα-Χριστίνα ένα εστιατόριο με ελληνική κουζίνα. «Έχουμε πολύ μεγάλο άγχος για το εστιατόριο. Με το εστιατόριο θέλω να λύσω το βιοποριστικό μου πρόβλημα για να συνεχίσω τη μεγάλη μου αγάπη που είναι η τηλεόραση και το θέατρο. Στον ελεύθερο χρόνο μου προσπαθώ να πηγαίνω σε κάστινγκ. Έχω ακούσει πολλά “όχι” και αυτό με έχει πεισμώσει» εξομολογήθηκε στην κάμερα ο 35χρονος Φαίδωνας. 

Δε γινόταν ο παρουσιαστής να μην αναφερθεί στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη: «Από την Ελένη Μενεγάκη έχω να θυμάμαι μόνο καλά πράγματα. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος και άψογη επαγγελματίας. Έχουμε καιρό να τα πούμε και θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε», είπε κλείνοντας ο Φαίδωνας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top