GNTM: H κομμώτρια, η μαμά και η τραγουδίστρια-Τα 7 κορίτσια που συνεχίζουν

Πέρασαν από τις auditions στο bootcamp

Δείτε το πρωινό ξύπνημα των κριτών λίγο πριν το δεύτερο casting της Θεσσαλονίκης

Ιδιαίτερες -από όλες τις απόψεις- περιπτώσεις υποψήφιων next top models είδαμε στο επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Τρίτης, μέσα από το τεράστιο casting της Θεσσαλονίκης.

Νικολέτα
Η 23χρονη Νικολέτα ενθουσίασε τους κριτές και κυρίως την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία της είπε ότι έχει υπέροχο σώμα! Όπως ήταν αναμενόμενο, το νεαρό plus size μοντέλο με τη θετική του ενέργεια πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM. 

Όλγα 
Η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκε όταν είδε την πανύψηλη Όλγα να μπαίνει στο πλατό. Η νεαρή υποψήφια τους είπε ότι ο μπαμπάς της ήταν ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Καλόγηρος. Με το όμορφο πρόσωπο και τις αναλογίες της πήρε τελικά και το «ναι» του Άγγελου Μπράτη και πέρασε στο bootcamp.

Μαρίνα
Η 23χρονη Μαρίνα από τη Θεσσαλονίκη ενθουσίασε τους κριτές από την πρώτη στιγμή! Το νεαρό μοντέλο που βγήκε αναπληρωματική Μις Ελλάς στα καλλιστεία του 2018, άφησε άφωνους τους τέσσερις κριτές όταν την είδαν με μαγιό. Φυσικά, απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια για το πρόσωπο και τις σωστές αναλογίες της και πέρασε στην επόμενη φάση.

Ιάνα
Η 26χρονη Ιάνα με καταγωγή από τη Βραζιλία και με έναν γιο πέντε ετών, δίχασε τους κριτές λόγω του ύψους της αλλά και της απειρίας της. Παρότι ο Δημήτρης Σκουλός την απέρριψε, οι άλλοι τρεις κριτές είπαν το «ναι» κι έτσι  η Ιάνα… χόρεψε μέχρι το bootcamp!

Πήραν το «ναι»! Οι έξι βορειοελλαδίτισσες που πέρασαν στο bootcamp του GNTM

Στεφανία
Μια διαφορετική audition ήταν αυτή της 24χρονης Στεφανίας. Η επαγγελματίας κομμώτρια που ασχολείται και με την αγιογραφία πήγε στις auditions του GNTM γιατί ήθελε από μικρή να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Ωστόσο, αυτό που την κρατούσε πίσω ήταν η συντηρητική της οικογένεια. Το όμορφο πρόσωπο και η ηρεμία της ήταν αυτά που την πέρασαν στην επόμενη φάση με τρία «ναι» και ένα «όχι» του Δημήτρη Σκουλού. 

Κέισι
Η 24 ετών Κέισι με καταγωγή από την Αλβανία, με το όμορφο πρόσωπό της πέρασε στην επόμενη φάση παρότι οι κριτές της είπαν ότι χρειάζεται προσπάθεια για να φτιάξει λίγο το σώμα της. Με τέσσερα «ναι» θα τη δούμε κι αυτή στο bootcamp.

Αργυρώ 
Όχι δεν μπέρδεψε τα σόου, αφού η Αργυρώ εκτός από αναλογίες μοντέλου έχει και πολύ ωραία φωνή. Η 25χρονη καλλονή από τη Θεσσαλονίκη που εργάζεται ως τραγουδίστρια, με την εμφάνιση και την προσωπικότητά της πήρε τέσσερα «ναι» από τους κριτές και συνέχισε στο σόου.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top