Ανατροπή στο GNTM: Έβαλε τα κλάματα και οι κριτές αρνήθηκαν να ψηφίσουν!

Η Άννα ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα

Η Άννα πήγε στις audition του GNTM με πολύ βαριά ψυχολογία. Όταν συνάντησε τη Ζενεβιέβ έβαλε τα κλάματα και της εξήγησε γιατί δεν είναι καλά.

«Δεν ήμουν ανασφαλής. Έγινα λόγω των οικογενειακών μου! Απλά νιώθω ότι δεν μπορώ να βασιστώ σε κάποιον και ένιωθα ότι δεν είχα κάποιον που να πιστεύει σε μένα!» είπε η διαγωνιζόμενη.

GNTM 2: Η Μις Ελλάς που άφησε άφωνους τους κριτές!

Η Ζενεβιέβ προσπάθησε να της δώσει δύναμη και να την εμψυχώσει: «Είσαι κούκλα! Αλλά δεν είναι και τόσο σημαντικό να είσαι κούκλα! Εγώ βλέπω μέσα σου! Το παιχνίδι είναι δύσκολο και θέλει στομάχι! Εσύ φαίνεσαι πληγωμένο πλάσμα! Σαν μαμά θα σου έλεγα να κάνεις κάτι να ηρεμήσεις, γιατί είναι μια ωραία εμπειρία! Να πας μέσα και να τους κατακτήσεις».

Στο τέλος, η Άννα όταν στάθηκε μπροστά από τις κριτές δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και τους εξήγησε την κατάστασή της:

«Είμαι ανασφαλής με τον εαυτό μου, γιατί παίρνω αποφάσεις μόνη μου και βασίζομαι στον εαυτό μου. Έχω οικογένεια απλά υπάρχουν κάποια προβλήματα και είμαστε σε απόσταση. Μιλάω μόνο με τη μητέρα μου. Με τα αδέλφια μου και τον μπαμπά μου δε μιλάμε. Μένω σε φίλους και στο αγόρι μου» είπε με βουρκωμένα μάτια η Άννα και τότε η Βίκυ Καγιά πήγε να την αγκαλιάσει.

GNTM: Η κόρη μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ πήγε καμμένη από τον ήλιο!

Αυτό που της τόνισε η κριτής του GNTM είναι ότι δε φταίει εκείνη γι’ αυτό που της συμβαίνει και ότι θα περάσει. 

Σε αυτή την audition όμως έγινε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Οι κριτές δεν ψήφισαν! Θεώρησαν ότι η Άννα δεν είναι έτοιμη να ακούσει κάποια κριτική. Της έκαναν μια αγκαλιά και προσπάθησαν να την ενδυναμώσουν. Τελικά η Άννα δεν πέρασε στην επόμενη φάση…

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top