GNTM-Έξαλλος ο Μπράτης: «Σταμάτα, σταμάτα, stop. Βαριέμαι. Γεια σου!»

Δείτε την αντίδραση της διαγωνιζόμενης

Η Μαρία πήγε στις auditions του GNTM για να κυνηγήσει το όνειρό της, όμως δεν τα πήγε και πολύ καλά με τους τέσσερις κριτές.

Το πρώτο πράγμα που σχολίασαν ήταν τα κόκκινα μαλλιά της. Εκείνη τους είπε ότι σπουδάζει σχέδιο μόδας και της αρέσουν τα extreme πράγματα.

Ωστόσο, οι κριτές δεν είχαν την ίδια γνώμη. Ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης της είπαν ότι τα μαλλιά της μοιάζουν με περούκα.

GNTM-Το plus size model που ενθουσίασε την Ηλιάνα: «Παιδιά έχει τέλειο π….»

«Έχεις κάνει ένα extreme styling μόνο στα μαλλιά. Είναι σαν να φοράς περούκα, γιατί το υπόλοιπο είναι μια άλλη» της είπε φανερά εκνευρισμένος ο Άγγελος Μπράτης.

«Εγώ θυσιάστηκα για να έρθω από εδώ και κάτω έτσι. Άλλαξα για να έρθω εδώ πέρα. Δεν άλλαξα για μένα! Άλλαξα για τη δουλειά, για τον στόχο μου! Ο κύριος Μπράτης που είναι και σχεδιαστής θα έπρεπε να το είχε καταλάβει αυτό και να μην το σχολιάσει!» είπε στην κάμερα η Μαρία.

GNTM: Δείτε το πρωινό ξύπνημα των κριτών λίγο πριν την οντισιόν!

Οι κριτές την έκοψαν με τέσσερα όχι. Με τον Άγγελο Μπράτη, φανερά εκνευρισμένο στο τέλος να της λέει: «Έχεις μπερδέψει τη σχολή μόδας που πηγαίνεις με το modelling! Είναι άσχετα πράγματα μεταξύ τους!»

Τότε εκείνη τον διέκοψε, προσπαθώντας να του εξηγήσει ότι κάνει λάθος! Ο σχεδιαστής στο τέλος της είπε: «Σταμάτα, σταμάτα, stop! Λοιπόν επειδή βαριέμαι απίστευτα, γειά σου!»


Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top