Elif: Άφαντος Ο Σελίμ. Δεν μπορούν να τον βρουν πουθενά!

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο επεισόδιο της Τετάρτης στις 17.30 στο Star

Ο εργάτης του νεκροταφείου λέει στην Αλιγέ και τη Ζεϊνέπ πως ο Σελίμ ήταν εκεί το πρωί. Η οικογένεια ανησυχεί για τον Σελίμ αλλά δεν μπορούν να τον βρουν πουθενά. 

Ο Ουμίτ πιστεύει πως ξέρει που μπορεί να βρίσκεται ο Σελίμ και πράγματι τον βρίσκει. Η Μπαχριγιέ απειλεί την Αϊσέλ και την προειδοποιεί πως αν υποστηρίξει ξανά τη Μελέκ θα υποφέρει τις συνέπειες.  Η Γκόντζα μιλάει με τον λογιστή και της λέει πως τα χρήματα τα ξόδεψε ο Σερντάρ.  Η Γκόντζα ρωτάει σχετικά τον Σερντάρ και εκείνος της λέει πως χρησιμοποίησε τα χρήματα για να αγοράσει γη και να χτίσει ένα σπίτι ώστε να ζήσουν εκεί ευτυχισμένοι. 

Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο άνοιγμα του μαγαζιού καθώς ένας από τους δύο ιδιοκτήτες αλλάζει γνώμη. Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ δεν μπορούν να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους. Στο εργαστήριο ραπτικής η Σεβντά καταλαβαίνει πως ο Τζεβαχίρ έρχεται εκεί εξαιτίας της Μελέκ.  Ο Ουμίτ ενημερώνει τον Σερντάρ για τις εξελίξεις στην οικογένεια Εμίρογλου ενώ τον ρωτάει γιατί τα κάνει όλα αυτά.

Ο Σερντάρ του απαντάει πως είναι μια προσωπική υπόθεση. Ο Ουμίτ του λέει πως στη φυλακή ήταν σαν αδέλφια και αυτό δεν θα αλλάξει…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top