Τατιάνα Στεφανίδου: Τι είπε στην Κοσιώνη όταν την είδε με το ίδιο φόρεμα

Η παρουσιάστρια σχολίασε και τη «μετακίνησή» της το σαββατοκύριακο

Για τη νέα της εκπομπή τα σαββατοκύριακα αλλά και για το ίδιο φόρεμα που φόρεσε με τη Σία Κοσιώνη, μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου στον Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου».

«Φέτος δεν έχω πολύ άγχος, ίσως γιατί είχα λίγο χρόνο να προετοιμαστώ» είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη «μετακίνησή» το σαββατοκύριακο δήλωσε: «Η αλλαγή μέρας και ώρας της εκπομπής ήταν μια απόφαση που ελήφθη από το κανάλι… Τα κανάλια αποφασίζουν με βάση αυτό που εκτιμούν ότι πρέπει να κάνουν κάθε χρονιά. Μου προτάθηκε το σαββατοκύριακο και δέχτηκα να το κάνω». Η εκπομπή θα είναι κοινωνική με λίγο gossip, δίνοντας την ευκαιρία στην Τατιάνα να ανανεωθεί και να ανανεώσει αυτό που κάνει τόσα χρόνια. 

Τατιάνα Στεφανίδου: Επιστρέφει Στο Νέο Πρόγραμμα Του ΣKAI

Ένα φόρεμα, τρεις παρουσιάστριες - Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Η «Τάτι» αναφέρθηκε με χιούμορ και στο… φλέγον θέμα του ίδιου φορέματος που επέλεξε με τη Σία Κοσιώνη την περασμένη εβδομάδα στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ. «Με τη Σία κάναμε πλάκα που φορέσαμε το ίδιο φόρεμα. Όταν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου το διαχειρίζεσαι καλά!». 

Στη συνέχεια οι «Κου Κου» έδωσαν τη δική τους… τιμητική πλακέτα στην παρουσιάστρια για την εντυπωσιακή βουτιά που έκανε το καλοκαίρι και την αντίστοιχη φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top