Πρεμιέρα Shopping Star σήμερα με bachelorette party σε νησί! 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:50 στο STAR

Το Shopping Star, το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η λατρεμένη καθημερινή συνήθεια, επιστρέφει για τέταρτη χρονιά επιτυχίας στην οθόνη του STAR! 

Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του Shopping Star η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο.  

Στον σχολιασμό, η φωνή του Shopping Star, ο άντρας που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.

Σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 15:50, θα γνωρίσουμε τις πρώτες πέντε παίκτριες της 1ης εβδομάδας για την τέταρτη σεζόν του Shopping Star!

Η 21χρονη Δανάη, φοιτήτρια 
Η 40χρονη Στεφανία, ελ. επαγγελματίας 
Η 55χρονη Ελένη, οικιακά 
Η 35χρονη Ιωάννα, τηλεπαρουσιάστρια 
Η 30χρονη Σοφία, καθηγήτρια δραματικής τέχνης

Οι πέντε παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στιλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη της μόδας και το θέμαπου θα κληθούν να «υπηρετήσουν» είναι: «Bachelorette party σε νησί».

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει, ποια θα κάνει τα περισσότερa λάθη, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία; Ποια θα στεφθεί… Shopping Star;

Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star» για 4η χρονιά στο STAR!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top