Elif: Ελίφ, Τουγτσέ και Ιντζί ντύνονται παρανυφάκια στον γάμο Κενάν-Μελέκ

Δείτε ένα από τα πιο ανατρεπτικά επεισόδια την Τετάρτη στις 17:40

Η Ελίφ, η Τουγτσέ και η Ιντζί ντύνονται για τον γάμο του Κενάν με τη Μελέκ. Είναι και οι τρεις ευτυχισμένες. Όλοι στο κτήμα είναι ενθουσιασμένοι εξαιτίας του γάμου.

Η Αλιγιέ είναι πολύ λυπημένη από τη μέρα που έμαθε πως η Τουγτσέ δεν είναι αληθινή εγγονή της. Η Ράμπια την παρηγορεί. Η Αλιγιέ δεν έχει πρόθεση να εγκαταλείψει την Τουγτσέ και πιστεύει πως ο Κενάν έχει δίκιο που δεν θέλει να δώσει το παιδί στην Αρζού. Ο Ερκούτ μένει στο κτήμα, που είχε νοικιάσει για την Ασουμάν. Η Αρζού το σκάει από το ίδρυμα και πηγαίνει να βρει τον Ερκούτ.

Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει. Η Αρζού είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω όλα όσα έχασε και να εκδικηθεί τη Μελέκ και την Γκόντα. Όταν ο Ερκούτ της λέει πως σε δύο ώρες ο Κενάν θα παντρευτεί τη Μελέκ, η Αρζού γίνεται έξαλλη κι αποφασίζει να κάνει κάτι για να το εμποδίσει.
Ο Σερντάρ ζητάει δικαστικά την κηδεμονία της Τουγτσέ και ο δικηγόρος του δίνει ελπίδες πως θα τα καταφέρει. Ο Σερντάρ και η Γκόντζα είναι πολύ χαρούμενοι. Η Φεριντέ, η Ζεϊνέπ και η Τουλάι, βοηθούν τη Μελέκ να ετοιμαστεί νύφη για τον γάμο.

Η Μελέκ είναι ευτυχισμένη επειδή θα γίνει ξανά γυναίκα του Κενάν. Ο Σελίμ και ο Μουράτ βοηθούν τον Κενάν να ετοιμαστεί για τον γάμο. Από απόσταση, η Αρζού παρακολουθεί τις ετοιμασίες. Όταν ο ληξίαρχος καθυστερεί, όλοι ανησυχούν. Ο Ερκούτ έχει απαγάγει τον ληξίαρχο και ενημερώνει την Αρζού. Η Αρζού σχεδιάζει να σκοτώσει τον Κενάν και τη Μελέκ.

Ενώ ο Κενάν, η Μελέκ, η Τουγτσέ και η Ελίφ βρίσκονται στο σπιτάκι του κήπου και περιμένουν να ξεκινήσει η τελετή, η Αρζού βάζει φωτιά για να τους κάψει. Ο Ερκούτ δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να την εμποδίσει και φεύγουν μαζί.

Ο Κενάν, η Μελέκ και τα παιδιά είναι τρομοκρατημένοι. Όλοι βλέπουν τη φωτιά, που έχει κυκλώσει το σπιτάκι και πανικοβάλλονται.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top