GNTM: Η εντυπωσιακή είσοδος των κριτών και οι συμβουλές τους!

Έκανε πρεμιέρα ο μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός

Λαμπεροί, ανανεωμένοι και ενθουσιασμένοι μπήκαν στο πλατό του GNTM οι τέσσερις κριτές στην πρεμιέρα του μεγαλύτερου γυναικείου διαγωνισμού και καταχειροκροτήθηκαν από τις υποψήφιες διαγωνιζόμενες!

GNTM: Τα σχόλια των κριτών για τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τα νύχια!

Το GNTM, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επέστρεψε με τον 2ο κύκλο επεισοδίων, πάντα μέσα από τη συχνότητα του Star!

Οι 4 σπουδαίοι κριτές του Greece’s Next Top Model, η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μίλησαν στα κορίτσια για το τι ψάχνουν φέτος και έδωσαν τις πολύτιμες συμβουλές τους.

GNTM-Διαγωνιζόμενη σε Ζενεβιέβ: «Πώς σας λένε;»

«Θέλω να κατακτήσετε την πασαρέλα! Να με κάνετε να θέλω να περπατήσω μαζί σας. Μία από εσάς είναι το Greece’s Next Top Model, είναι η ευκαιρία της, είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε και να μας το δείξετε!» ήταν τα πρώτα λόγια της Βίκυς Καγιά στα κορίτσια.

«Λοιπόν, ξέρετε ότι έχω εμμονή με τις τέλειες αναλογίες. Θέλω να μου δείξετε ότι το 90-60-90 δεν είναι αυτοσκοπός. Θέλω να μου αποδείξετε ότι το model quality δεν έχει μεζούρα!» πρόσθεσε ο Άγγελος Μπράτης.

GNTM: Η εξομολόγηση της Χαράς για τη σχέση της με πασίγνωστο Τούρκο ηθοποιό

«Κορίτσια μου! Αναζητώ μοντέλα με πάθος και ψυχή! Η αυτοπεποίθηση και η προσωπικότητα είναι διαχρονικές αξίες στο μόντελινγκ. Θέλω να βρω το κορίτσι που θα κάνει κάτι, που δεν έχω κάνει ακόμα εγώ!» είπε με χιούμορ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ξέρετε ότι το μόντελινγκ είναι πάρα πολύ δύσκολο και πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Το έχετε καταλάβει όλες σας! Ξέρετε ποιοι είμαστε, ξέρετε τι ζητάμε από εσάς. Όσες νομίζουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και το έχουν αυτό, θα πρέπει να μας το δείξουν και να περάσουν μέσα! Όποια όμως, έχει την παραμικρή ανασφάλεια, καλό είναι να φύγει τώρα!» τόνισε ο Δημήτρης Σκουλός.

Όλες οι υποψήφιες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και αποθέωσαν τους κριτές. 

Κάθε εβδομάδα θα καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να έχουν την τέλεια φωτογραφία μόδας. Για τις υποψήφιες ένας είναι ο απόλυτος στόχος και θα κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν: η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Το 2ο επεισόδιο θα προβληθεί τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 21:00! 

 

Δείτε όλο το επεισόδιο Greece’s Next Top Model
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top