Elif: Ο Ερκούτ πιάνει την Ελίφ

Την Τετάρτη στις 17:40 δείτε ένα συναρπαστικό επεισόδιο της Ελίφ

Ο Νετζντέτ λέει στην Αρζού το σχέδιο του για να τη σώσει αλλά εκείνη αρνείται. Ο Νετζντέτ της λέει πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος και την κλειδώνει ξανά στην αποθήκη. 

Όταν η Ναζάν της πηγαίνει φαγητό, η Αρζού παίρνει κρυφά το κινητό από την τσέπη της. Τηλεφωνεί στον δικηγόρο Χαμντί και τον ρωτάει αν κάποιος ψυχικά ασθενής μπορεί να πάρει κηδεμονία παιδιού και εκείνος της απαντάει αρνητικά. Από την άλλη όμως το να επικαλεστεί ψυχική ασθένεια, είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Αρζού από τις κατηγορίες.  Τελικά η Αρζού λέει στον Νετζντέτ πως δέχεται το σχέδιο του αλλά δεν θέλει να μείνει στην αποθήκη. Ο Νετζντέτ την αφήνει να βγει έξω.

 Ο Φαρούκ λέει στον Νετζντέτ πως σύντομα θα φτιάξει την αναφορά. Η Τουγτσέ κάνει φασαρία και η Αλιγιέ ζητάει από την Ασουμάν να κάνει σωστά τη δουλειά της. Η Ασουμάν ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει με τον Κεμάλ. Τηλεφωνεί όμως στον Νετζντέτ και τον ενημερώνει πως η Ράμπια θέλει να επικοινωνήσει με τον Κενάν. Ο Νετζντέτ ζητάει τη διεύθυνση της Ράμπια και στέλνει τον Ερκούτ να πάρει την Ελίφ.  Η Ελίφ είναι πολύ λυπημένη. Η Ράμπια της προτείνει να παίξει στην αυλή με την Ιντζί και εκείνη πηγαίνει να τους ετοιμάσει φαγητό. Τα παιδιά της γειτονιάς έρχονται και καλούν τα κοριτσάκια να παίξουν μαζί τους κρυφτό. Ο Ερκούτ όμως πιάνει την Ελίφ.

Η Ράμπια έρχεται και η μικρή ξεφεύγει από τα χέρια του Ερκούτ και πηγαίνει τρέχοντας στο σπίτι της Ράμπια να κρυφτεί. Η Ράμπια προσπαθεί να πείσει τον Ερκούτ. Η Ελίφ κλαίει και ο Ερκούτ τους λέει να αλλάξουν διεύθυνση γιατί ίσως να έρθουν άλλοι και φεύγει. Η Ράμπια καλεί ξανά τον Κενάν αλλά όταν η Ασουμάν βλέπει το νούμερο της, αποσυνδέει τη συσκευή. Η Μελέκ βλέπει στο όνειρό της πως μια γυναίκα της φέρνει την Ελίφ.

Η Ζεϊνέπ την επισκέπτεται και έχουν μια όμορφη συζήτηση από καρδιάς.   Η Φεριντέ προτείνει στη Ζεϊνέπ να καλέσει τον Σελίμ και να δειπνήσουν όλοι μαζί και η κοπέλα δέχεται.  Ο Σελίμ πηγαίνει στη σχολή και ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Πελίν και τον Κοράι μαζί. Όταν ο Κοράι φεύγει η Πελίν λέει στον Σελίμ πως δεν μπορούσε να αρνηθεί στον Κοράι να κάτσουν μαζί.

Ο Σελίμ πως εξαιτίας της είπε ψέματα στη Ζεϊνέπ και πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και να μην ζητήσει ξανά τη βοήθεια του. Όταν ο Κεμάλ ξυπνάει βλέπει πως τον έχει καλέσει η Ασουμάν και ο Νετζντέτ. Η Ασουμάν τον καλεί ξανά και του λέει πως η Ράμπια προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Κενάν, πως εκείνη δουλεύει στο κτήμα υπό τις οδηγίες του Νετζντέτ και του ζητάει να πάρει την Ελίφ από τη Ράμπια…

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top