Είναι γεγονός: Το «Gossip Girl» επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Οι fans παραληρούν!

Η επιστροφή του «Gossip Girl» στη μικρή οθόνη είναι γεγονός! Η δραματική σειρά του CW για τη γνωστή παρέα των πλούσιων εφήβων στο Upper East Side της Νέας Υόρκης κάνει comeback μετά από 7 χρόνια, ωστόσο, η νέα σειρά δεν θα εστιάζει στις περιπέτειες της Serena van der Woodsen και της άσπονδης φίλης της, Blair Waldorf.   

Η νέα αυτή εκδοχή της σειράς θα αποτελείται από 10 επεισόδια και σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», ο συγγραφέας και παραγωγός της πρωτότυπης σειράς, όπως και οι δημιουργοί της, Josh Schwartz και Stephanie Savage, θα είναι μέλη της παραγωγής.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν στα νέα επεισόδια θα επιστρέψουν κάποιοι από τους αρχικούς πρωταγωνιστές, ωστόσο o Chace Crawford, που υποδυόταν τον Nate Archibald, έχει δηλώσει ανοιχτός σε μια επιστροφή στην σειρά, όπως και οι Leighton Meester και Blake Lively, που έπαιζαν αντίστοιχα τις Blair και Serena. 

Τα πράγματα περιπλέκονται λίγο για τον Penn Badgley (που έπαιζε τον Dan Humphrey), καθώς αυτήν την περίοδο κάνει γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του «You» αλλά και τον Ed Westwick (που έπαιζε τον Chuck Bass) καθώς πρωταγωνιστεί στο «White Gold» του BBC Two. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top